Το πιο «άγριο» Suzuki Swift!

Το πιο «άγριο» Suzuki Swift!

Ένα ολοκαίνουριο εντυπωσιακό πρωτότυπο θα παρουσιάσει τον Μάρτιο η Suzuki στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης...

Το πιο «άγριο» Suzuki Swift!
Ενα ολοκαίνουριο εντυπωσιακό πρωτότυπο θα παρουσιάσει τον Μάρτιο η Suzuki στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης. Πρόκειται για το Swift S-Concept, επίσημο σκίτσο του οποίου δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την ίδια την Suzuki.
Το πρωτότυπο μοντέλο βασίζεται στο τελευταίο Swift τρίτης γενιάς, όμως σχεδιαστικά μοιάζει περισσότερο με αγωνιστικό, παρά με μοντέλο παραγωγής. Με έντονες σχεδιαστικές γραμμές, τονισμένη μάσκα που θυμίζει αυτήν του Kizashi, μεγάλες εισαγωγές αέρα και τεράστια πίσω αεροτομή, το Swift S-Concept αν μη τι άλλο αναμένεται να τραβήξει πολλά βλέμματα στην Γενεύη.
Αν μάλιστα αποδειχτούν τελικά αληθινές οι φήμες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τότε θα μιλάμε για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωτότυπα της έκθεσης. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα στοιχεία, το Swift S-Concept είναι ο πρόγονος μιας νέας έκδοσης παραγωγής, η οποία θα εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1,4 lt με 180 PS της VW, αλλά και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!
Προς το παρόν οι Ιάπωνες ανακοινώνουν απλά ότι το Swift S-Concept «είναι ένα μικρό αυτοκίνητο με σπορ αισθητική και πολύ υψηλές επιδόσεις».
Περισσότερα γι’ αυτό το πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο θα έχουμε την 1η Μαρτίου, όταν θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης