Το Tesla Model Y διχάζει με τη μορφή του

Το Tesla Model Y διχάζει με τη μορφή του

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσουν σε υπερβολικό βαθμό τα SUV coupe. Είναι γούστα αυτά. Όπως για παράδειγμα, οι BMW X4 και X6, Mercedes-Benz GLC και GLE Coupe ή το επερχόμενο Tesla Model Y.

Tesla-Model-Y-tsiro-1000

Πάντως, είναι γεγονός πως σε αντίθεση με αυτά τα αυτοκίνητα, δεν μπορείτε να αρνηθείτε πως τέτοιες εκτελέσεις όπως είναι για παράδειγμα το πρόσφατο Tesla Model Y δείχνουν cool και κομψές ακόμη και χωρίς την κουπέ έκδοση. Εκτός αυτού, το σχήμα τους δείχνει περισσότερο διαχρονικό, αλλά και χωροταξικά υπερτερεί έναντι του κουπέ. Ωστόσο, από τότε που το ιδιαίτερο στυλ αμαξώματος έκανε το ντεμπούτο του, φούντωσαν οι συζητήσεις και έφτασαν μάλιστα στο σημείο των λεκτικών διαμάχεων. Το κουπέ είναι πιο ελκυστικό στο μάτι ίσως και πιο σπορτίφ, ενώ η απλή έκδοση έχει αποδειχτεί διαχρονικά πως είναι περισσότερο πρακτική. Με τα χρόνια, όμως, το κλασικό στιλ είναι αυτό που υπερτερεί στα μάτια του κοινού, αφού είναι δεδομένο πως πολλοί ακόμα αδυνατούν να χωνέψουν την εμφάνιση μιας BMW X6 ή μιας Mercedes-Benz GLE Coupe. Δεν το λέμε εμείς, οι καταγεγραμμένες πωλήσεις το αποκαλύπτουν.

Είναι όντως περίεργο όμως το γεγονός πως η Tesla επέλεξε να κάνει τα Model X και Model Y SUV coupe. Αμφότερα είναι γεγονός ότι δείχνουν αρκετά καλά για αυτό που πραγματικά είναι. Η Tesla έχει κάνει εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας αυτά τα οχήματα, αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω από τη σκέψη πως θα ήθελα να μοιάζουν πολύ περισσότερο με τα παραδοσιακά SUV, με τίποτα άλλο. Όπως και να έχει, όπως λέει ο σοφός λαός μας, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για όλα τα βιομηχανικά προϊόντα υπάρχει εν τέλει το κατάλληλο κοινό που απευθύνεται σε αυτά, γιατί απλώς τα θέλει και στο τέλος τα κάνει δικά του. Αν ανατρέξετε ιστορικά, ακόμη και το πιο ακραίο σχήμα αυτοκινήτου βρίσκει τελικά αποδέκτες. That’s life φίλοι μου…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης