Ποιες είναι οι δυο νέες εκδόσεις της Bugatti Chiron;

Ποιες είναι οι δυο νέες εκδόσεις της Bugatti Chiron;

Η Bugatti αποκάλυψε δύο περιορισμένες εκδόσεις της εντυπωσιακής και συνάμα πανίσχυρης Chiron. Το εξωτικό Hypercar θα το δούμε με τα λογότυπα Noire Sportive και Noire Élégance.

 

Bugatti-Chiron-Noire-tsiro-1000

Τα δύο μοντέλα εμπνέονται από τη Bugatti La Voiture Noire που εισήχθη νωρίτερα φέτος ως ένα μοναδικό τετράτροχο, το οποίο με τη σειρά του αποτίει φόρο τιμής στην κλασσική και αλησμόνητη SC SC Atlantic. Η Bugatti Chiron Noire Élégance υιοθετεί γυαλιστερό αμάξωμα από ανθρακονήματα, καθώς και μια τρισδιάστατη μάσκα πεταλούδας με διαφορετικό σχεδιασμό πλέγματος που ενσωματώνει το έμβλημα της Bugatti από συμπαγές ασήμι. Υπάρχουν επίσης νέοι τροχοί και μαύρες δαγκάνες φρένων, ενώ η περιμετρική γραμμή και οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι βαμμένα σε ματ αλουμίνιο.

Στο εσωτερικό, η Chiron Noire Élégance κυριαρχείται από μαύρο δέρμα και σπορ επιγραφές «Noire» στα μαρσπιέ, στην κεντρική κονσόλα και στα προσκέφαλα. Η Chiron Noire Sportive, από την άλλη πλευρά, διαθέτει εξωτερικό από ανθρακονήματα καθώς και άλλα εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων της μεσαίας γραμμής σχήματος C, των τροχών, της μάσκας και του εμπρός σπόιλερ, όλα σε μαύρο ματ. Η καμπίνα κυριαρχείται από ακόμη πιο μαύρα μέρη σε σχέση με την Élégance, όπως πλήθος διακοπτών, κουμπιών και επιλογέων σε μαύρο ματ χρώμα. Συνολικά, η Bugatti θα κατασκευάσει μόλις 20 κομμάτια των Chiron Noire Sportive και Chiron Noire Élégance, με τιμή εκκίνησης τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2020 ενώ οι νυν ιδιοκτήτες της Chiron Sport κατόπιν παραγγελίας μπορούν να αναβαθμίσουν τη δική τους με φινίρισμα «Noire» για επιπλέον 100.000 ευρώ παρακαλώ…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης