Αυτό είναι το επόμενο Nissan 370Z;

Αυτό είναι το επόμενο Nissan 370Z;

Δεν είναι μυστικό ότι τόσο το Nissan GT-R όσο και το 370Z χρειάζονται αντικαταστάτες. Και ενώ η Nissan μας διαβεβαίωσε ότι και τα δυο έχουν μέλλον, η εταιρεία δεν έχει δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

191112115723_Nissan-370Z-next-Generation-tsiro-1000

Η μάσκα του Z που έχουμε εδώ αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο, με πολλές κατασκοπευτικές εικόνες του επόμενου 370Z να οργιάζουν μέσα στο φθινόπωρο. Εκτός αυτού, το εν λόγω κατασκοπευτικό υλικό δεν θα είχε βοηθήσει, αφού το αγωνιστικό αυτοκίνητο βρίσκεται στις αρχικές φάσεις δοκιμών του, με το αμάξωμα να ανήκει στο υπάρχον 370Z. Ενώ η σύνδεση μεταξύ του 370Z και του προκάτοχου του, του 350Z, είναι προφανής και έχει οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες του τελευταίου που προσπαθούν να μιμηθούν το πρώτο και πιο σύγχρονο, αυτή η απόδοση λαμβάνει τώρα μια ριζοσπαστική προσέγγιση. Ο Βραζιλιάνος ανεξάρτητος σχεδιαστής Thiago Coutinho, προχώρησε σε ένα φουτουριστικό σχεδιασμό, με αρκετές γωνίες εμπρός και μυώδη τόξα τροχών τα οποία αποτελούν τα ισχυρότερα στοιχεία της εμφάνισης του νέου Ζ.

Οι γυάλινες επιφάνειες θυμίζουν αρκετά Chevrolet Camaro (παρεμπιπτόντως η GM δεν σκέφτεται να της προσφέρει διάδοχο). Το νέο Nissan Z αναμένεται να δημιουργήσει τη νέα σπορ εταιρική ταυτότητα της φίρμας, κάτι που αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα μοντέλα της Nissan με σπορ προσανατολισμό. Επιστρέφοντας τώρα στον αντικατάσταση του Nissan 370Z, αυτό θα μπορούσε να διατηρεί στενές σχέσεις με το αδελφό Infinity G-Series Coupe, που χρησιμοποιεί τον 3λιτρο V6 διπλού τούρμπο του Q60 με τετρακίνηση. Εκτός όλων των άλλων, το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Nissan φαίνεται να αποκτά ένα σοβαρό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του, όπως είναι οι Toyota Supra και Ford Mustang.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης