Audi: Η ποιότητα έχει την δική της ιστορία (+video)

Audi: Η ποιότητα έχει την δική της ιστορία (+video)

Τι συμβαίνει σε ένα Audi πριν ακόμα γίνει Audi; Πριν δηλαδή «φορέσει» το σήμα με τους τέσσερις κύκλους και τα διακριτικά του μοντέλου;

191014163520_AudiQualityStories

Αρχικά να σας πληροφορήσουμε πως η προσήλωση της Audi στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υλικών είναι στοιχείο του DNA της. Άλλωστε μία premium μάρκα, δεν μπορεί να πάρει αυτό το επίθετο αν η ποιότητα δεν είναι όχι μόνο στην σκέψη αλλά και στο DNA των μηχανικών της.

Όμως πως γίνονται τα παραπάνω πράξη; Με εξαντλητικές δοκιμές πρωτότυπων, απαράμιλλη κατασκευαστική αρτιότητα και κορυφαία επιλογή υλικών. Έτσι  εξασφαλίζεται ένα άψογο αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις αισθήσεις και φυσικά αντέχει στο χρόνο.


Στην Audi, κάθε νέο μοντέλο περνά μία σειρά από εξαντλητικές δοκιμές σε ακραίες συνθήκες, με την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή του να δοκιμάζονται στο έπακρο. Βλέπετε ο όρος «ποιότητα», είναι πολύ σύνθετος δεν είναι κάτι απλό. Δεν αφορά μόνο το επίπεδο των υλικών ή όσων βλέπουν ο οδηγός και οι επιβάτες αλλά κάτι πολύ ευρύτερο: Αυτό που αισθάνονται και βιώνουν όταν βρίσκονται μέσα σε ένα Audi ή μετακινούνται με αυτό. Αφορά τη γενικότερη αύρα ευεξίας και άνεσης που απολαμβάνουν οδηγός και επιβάτες. Μία αύρα που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις.


Διαβάστε περισσότερα στο newsauto.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης