Το Lexus LC Convertible μπαίνει στην παραγωγή

Το Lexus LC Convertible μπαίνει στην παραγωγή

Η Lexus παρουσίασε στο Διεθνές Auto Show 2019 της Βόρειας Αμερικής το εντυπωσιακό πρωτότυπο LC Convertible. Τώρα, φαίνεται ξεκάθαρα πως το μοντέλο παραγωγής είναι πλέον πολύ κοντά μας. Ας μάθουμε περισσότερα γι αυτό.

Lexus-lc-convertible-concept-tsiro-1000
Η Lexus θα αποκαλύψει το LC Convertible του 2020 στο Goodwood Festival of Speed που ανοίγει τις πύλες του στις 4 Ιουλίου. Λίγα είναι γνωστά προς το παρόν για το αυτοκίνητο, αλλά όπως αναμένεται πρόκειται να είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το πρωτότυπο. Ως εκ τούτου, το μοντέλο παραγωγής θα πρέπει να αντανακλά πιστά το κουπέ, αλλά παράλληλα, να υιοθετεί κιόλας ένα μοναδικό πίσω άκρο και μια ηλεκτρικά συρόμενη μαλακή κορυφή. Οι κινητήρες θα μεταφερθούν αυτούσιοι από το coupe και περιλαμβάνουν αρχικά τον ατμοσφαιρικό βενζίνης 5,0 λίτρων V8 των 478 PS και 539 Nm ροπής.



Αυτός συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, το οποίο θα στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Σε επίπεδο επιδόσεων, το 0-100 km/h του κλειστού μοντέλου έρχεται σε 4,4 sec, οπότε η ανοιχτή έκδοση ενδεχομένως να είναι ελάχιστα πιο αργή.Επίσης αναμένουμε μια υβριδική έκδοση με κινητήρα V6 3,5 λίτρων, δύο ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία ιόντων λιθίου. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται στα 359 PS επιτρέποντας στο coupe να φτάσει από στάση στα πρώτα 100 km/h σε μόλις 4,7 sec. Επιπλέον, το μοντέλο έχει εκτιμώμενη κατανάλωση καυσίμου (EPA) 30 mpg. Το LC Convertible θα φτάσει σύντομα σε αντιπροσώπους, αλλά δεν υπάρχει καμία λέξη σε ότι αφορά στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, το μοντέλο θα πρέπει λογικά να κοστίζει περισσότερο από το coupe το οποίο σημειώστε πως ξεκινά από τα 82.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης