Ερευνα: Πρώτη η Subaru, στην ικανοποίηση κατόχων

Ερευνα: Πρώτη η Subaru, στην ικανοποίηση κατόχων

Δημοσιεύτηκε ο ετήσιος κατάλογος Consumer Report ο οποίος αποτελεί σημαντικό οδηγό για πολλούς που θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο. Ο κατάλογος μετρά την ικανοποίηση των πελατών μέσω ερευνών και εξετάζει την απόδοση και την αξιοπιστία αλλά και την οικονομία καυσίμου. 

Subaru_XV

Η Subaru και η Toyota κυριάρχησαν φέτος στη λίστα του Consumer Report με τα καλύτερα αυτοκίνητα για το 2019 μίας  λίστας που περιλαμβάνει 33 αυτοκινητοβιομηχανίες...

Η Toyota σημείωσε τέσσερις νίκες σε 10 κατηγορίες οχημάτων, η Subaru χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη μάρκα μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών, κερδίζοντας ακόμη και πολυτελής ανταγωνιστικές μάρκες. 

Η Subaru κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 33 μάρκες, ακολουθούμενη από τέσσερις κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων που είναι η Genesis, η Porsche, η Audi και η Lexus.

Η Subaru απέκτησε επίσης δύο από τα 10 καλύτερα βραβεία οχημάτων, με το Subaru Forester να επικρατεί ως το καλύτερο συμπαγές SUV και το Subaru Ascent να κερδίζει το SUV με το καλύτερο μεσαίο μέγεθος.

«Ο μεγάλος νικητής μοιάζει πραγματικά με τη Subaru», δήλωσε ο Jake Fisher, διευθυντής του Αμερικανικού Consumer Report για τον κλάδο του αυτοκινήτου. Από την άποψη της αξιοπιστίας, των τρόπων δοκιμής των αυτοκινήτων και της ασφάλειας, είναι πραγματικά No. 1.»

«Η Toyota υπερέχει πραγματικά όσον αφορά την αξιοπιστία και την ασφάλεια», δήλωσε ο Fisher. Επίσης η ομάδα σύνταξης του Consumer Reports δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί πλέον να συστήσει το ηλεκτρικό Tesla Model 3 αφού παρατήρησε ουσιαστικά κατασκευαστικά ελαττώματα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης