Η επόμενη Porsche Cayman GT4 σπάει καρδιές

Η επόμενη Porsche Cayman GT4 σπάει καρδιές

Βασισμένη στην Cayman 718, η επερχόμενη δεύτερη γενιά της Cayman GT4 αναμένεται ταχύτερη, ελαφρύτερη και πιο συναρπαστική. Υπομονή λοιπόν λίγο ακόμη...

Porsche-718-cayman-gt4-tsiro-1000x600
Η νέα 718 Cayman GT4 όχι μόνο φαίνεται πιο εντυπωσιακή από το μοντέλο της πρώτης γενιάς, αλλά είναι επίσης υποχρεωμένη να είναι ταχύτερη και ακούγεται ακόμα καλύτερα. Οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα Cayman GT4 είναι περιορισμένες, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα διαθέτει κινητήρα 3.8 ή 4.0 λίτρων. Ανεξάρτητα από την χωρητικότητα, το σύνολο θα υιοθετεί ατμοσφαιρική λογική, σε αντίθεση με τα μικρότερα μοντέλα 718 Cayman και Boxster που κυκλοφορούν με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Η 911 GT3 αποδίδει 420 ίππους, οπότε τα αδέλφια της δεν πρέπει να ξεπεράσουν ιεραρχικά αυτό το νούμερο.



Η Cayman GT4 θα πωληθεί αρχικά αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων το οποίο διαθέτει λειτουργία rev-matching, τονίζοντας τον σπορ χαρακτήρα. Για τους αγοραστές οι οποίοι δεν είναι τόσο ανήσυχοι, η Porsche θα προσφέρει επίσης τη μετάδοση PDK. Όπως και ο προκάτοχος, η ισχύς θα αποστέλλεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Επιπρόσθετα, η Cayman GT4 όχι μόνο θα διαθέτει περισσότερη ισχύ από όλες τις παραλλαγές της Cayman, αλλά θα ζυγίζει επίσης λιγότερο, καθώς θα μπορούσε να χάσει έως και 50 κιλά. Αυτό θα της επιτρέψει να επιταχύνει μέχρι τα 100 km/h από στάση σε περίπου 4 sec προσεγγίζοντας λίγο αργότερα τα 297 km/h. Η Porsche αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της hardcore σπορ αυτοκίνητο στο Goodwood Festival of Speed τον προσεχή Ιούλιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης