Η Peugeot στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Η Peugeot στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Η PEUGEOT για ακόμη μία φορά θα είναι παρούσα στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, την ετήσια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στον κόσμο της μόδας διεθνώς και η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 14 Απριλίου.

PEUGEOT_e-LEGEND_LOW_RES_

Το PEUGEOT Design Lab έχει δημιουργήσει ένα επιβλητικό οπτικοακουστικό show, το οποίο θα παρασύρει τον επισκέπτη σε μία μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία η οποία αναδεικνύει την ενεργειακή μετάβαση της PEUGEOT στα ηλεκτρικά οχήματα.

 

Στην καρδιά της έκθεσης βρίσκεται ο μνημειώδης εκπρόσωπος της PEUGEOT, το εμβληματικό λιοντάρι της γαλλικής μάρκας, σκαλισμένο από τους σχεδιαστές του Design Lab. Αυτό το θεόρατο γλυπτό μήκους12,5 μ και πλάτους 4,8 αντιπροσωπεύει την υπερηφάνεια της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 

 

Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει το δημοφιλές concept car e- LEGEND, το οποίο αποτελεί το όραμα της μάρκας για το μέλλον. Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό πλαίσιο μήκους 4,65 μέτρων  το οποίο αποτελεί μία προβολή στο μέλλον της αυτοκίνησης. Είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό, αυτόνομο όχημα εξοπλισμένο με συστήματα εξελιγμένης συνδεσιμότητας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης