H Hyundai παρουσιάζει το Tucson N Line

H Hyundai παρουσιάζει το Tucson N Line

Η Hyundai παρουσιάζει το πρώτο σπορ SUV της με την αναβαθμισμένη έκδοση N Line του Tucson.

tucson

Περιμέναμε η αποκάλυψη του Tucson N Line να γίνει στην Γενεύη όμως εν τέλει η Hyundai παρουσίασε το πρώτο σπορτίφ SUV της γκάμας της λίγε ημέρες αργότερα. Το Tucson είναι το πρώτο που λαμβάνει την φροντίδα του τμήματος υψηλών επιδόσεων N Division της Hyundai. Βέβαια δεν μιλάμε για μια καθαρόαιμα σπορ έκδοση στο ύφος του i30N αλλά για μια αναβαθμισμένη με σπορτίφ πινελιές εκδοχή του Tucson.

Το Tucson Ν Line φορά τον 2λιτρο CRDi της Hyundai με το ήπιο υβριδικό σύστημα των 48V που φθάνει τους 185 ίππους. Εναλλακτικά η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να φορά τον 1.6 T-GDI με 177 ίππους ή τον μικρότερο 1.6 CRDi που επίσης συνδυάζεται με το ήπιο υβριδικό 48V σύστημα. Όλες οι επιλογές κινητήρα μπορούν να συνδυαστούν με κίνηση μόνο εμπρός ή με τετρακίνηση όπως επίσης με χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Σε οπτικό επίπεδο το Tucson N Line έχει δεχθεί τις κατάλληλες πινελιές για ενίσχυση του δυναμισμού της εικόνας του. Ο προφυλακτήρας είναι ελαφρά επανασχεδιασμένος με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα φώτα LED έχουν διαφορετικό φωτισμό ημέρας, ενώ την συγκεκριμένη έκδοση συνοδεύουν αρκετές λεπτομέρειες του διάκοσμου σε μαύρη απόχρωση καθώς και ζάντες 19 ιντσών.  Στο εσωτερικό η σπορ διάθεση τονίζεται από τις κόκκινες λεπτομέρειες που προσφέρουν μια ευχάριστη αντίθεση με τις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις. Πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Tucson N Line είναι πάντως οι επεμβάσεις στην ανάρτηση η οποία έχει διαφορετικό set-up σε αμορτισέρ και ελατήρια για πιο σπορτίφ συμπεριφορά, ενώ αναθεωρημένη είναι και η υποβοήθηση του τιμονιού. Η πωλήσεις του Tucson N Line αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης