Τι θα παρουσιάσει η Kia στην Αυτοκίνηση 2018

Τι θα παρουσιάσει η Kia στην Αυτοκίνηση 2018

Η Kia Ελλάς θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2018 παρουσιάζοντας την πιο φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα με τα μοντέλα της  να κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο περίπτερό της.

Kia_Stinger

Πιο συγκεκριμένα η Kia θα παρουσιάσει για Πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό  το νέο υβριδικό  Niro HEV το  οποίο εφοδιάζεται με 2 κινητήρες – ένα βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα  - και το εντυπωσιακό Stinger που συνδυάζει  τον κλασικό σχεδιασμό Gran Turismo με ένα ευρύχωρο και προηγμένο σχεδιαστικά εσωτερικό.

Δυναμική θα είναι και η εμφάνιση των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας όπως: το δημοφιλές μίνι αυτοκίνητο πόλης Picanto  GT- Line, το δυναμικό και μοντέρνο Rio GT Line, το ολοκαίνουργο Kia Ceed  με τη δυναμική του σχεδίαση, το Kia Stonic, το πιο εμπνευσμένο και πρωτοποριακό κόμπακτ Crossover με στιλ SUV και  το  εντελώς νέο κι  επιβλητικό Sportage  GT Line.

H Kia κατασκευάζει οχήματα υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκών προδιαγραφών και απευθύνεται όχι μόνο σε όσους είναι αλλά και σε όσους αισθάνονται «νέοι».

Αυτή τη στιγμή διαθέτει την πιο φρέσκια και ολοκληρωμένη γκάμα  μοντέλων  στην ελληνική αγορά με ένα τολμηρό και δυναμικό σχεδιασμό(παγκόσμια βραβεία σχεδιασμού Red Dot και IF awards) που όπως φαίνεται αρέσει και είναι αποδεκτός στο ευρύτερο κοινό.

Διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας και αυτό αποδεικνύεται μέσω της έρευνας J.D. Power στην οποία η Kia κατέλαβε την 1η θέση.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα μοντέλα της Kia  συνοδεύονται με  7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης