Νέα εποχή στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Protothema_Alpha1_1000

Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας. Και η ασφάλισή του, πέραν από υποχρεωτική, είναι αναγκαία, προκειμένου να μη βρισκόμαστε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. 

Παράλληλα, όμως, όταν θέλουμε να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας, θέλουμε να το κάνουμε γρήγορα, απλά και, ακόμη καλύτερα, σε τιμές προσιτές. Επιπλέον, επειδή η ασφάλιση του αυτοκινήτου μας είναι ένα θέμα με το οποίο δεν πρέπει να παίζουμε, θέλουμε να συνεργαζόμαστε και με εταιρείες που έχουν αποδείξει ότι είναι αξιόπιστες και τη δύσκολη στιγμή θα σταθούν δίπλα μας.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί κανείς να βρει τον παραπάνω συνδυασμό της απλής διαδικασίας, των προσιτών τιμών και της αξιοπιστίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πουν ότι πρόκειται για έναν αδύνατο συνδυασμό, αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει. Αρκεί μία επίσκεψη στο www.alphasafeauto.gr, την ανανεωμένη πλατφόρμα της Alpha Bank, η οποία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, για να πειστεί κανείς ότι λύσεις υπάρχουν.

Η πλατφόρμα ανανεώθηκε πρόσφατα και αποκλειστικά μέσω αυτής διατίθενται δύο νέα προγράμματα ασφαλίσεων αυτοκινήτου, το «Alpha Safe Auto Regular» και το «Alpha Safe Auto Value», τα οποία παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, παράλληλα με το υφιστάμενο προϊόν «Alpha Safe Auto Plus».

Ο νέος σχεδιασμός έχει ως αποτέλεσμα ο πελάτης να έχει πρόσβαση σε ένα περιβάλλον που του επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να αποκτήσει το προϊόν ασφάλισης αυτοκινήτου που τον εξυπηρετεί. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς ο πελάτης συμπληρώνει τους όρους που επηρεάζουν την τιμολόγηση (π.χ. κυβικά, μοντέλο οχήματος κλπ.) και ενημερώνεται για την τιμή του ασφάλιστρου, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις κινείται σε επίπεδα χαμηλότερα του ανταγωνισμού. Αν ενδιαφέρεται, προχωρά με τη συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων, κάνει την πληρωμή και παραλαμβάνει άμεσα, σε ψηφιακή μορφή, το ασφαλιστήριο στα χέρια του.

Είναι προφανές ότι ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος, ενώ επιπλέον τα προϊόντα διατίθενται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρεται μείωση ασφαλίστρου από 10% έως και 20% στους οδηγούς που διανύουν έως 7.500 χλμ. το χρόνο και έως και 10% έκπτωση στην ανανέωση. Ακόμη, παρέχεται έκπτωση επιβράβευσης 7,5%  σε κατόχους ασφάλισης κατοικίας στην AXA.

Ακόμα, η πλατφόρμα παρέχει σημαντικές δυνατότητες ευελιξίας και στο θέμα της πληρωμής. Ειδικότερα, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής σε εξαμηνιαία βάση (αντί της ετήσιας), χρησιμοποιώντας, μάλιστα, οποιαδήποτε κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα. Τα προγράμματα προσφέρουν έκπτωση 12% όταν επιλεχθεί ετήσια συχνότητα πληρωμής, ενώ υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, για τους πελάτες της Alpha Bank υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης Bonus πόντων για την εξόφληση ακόμη και του συνόλου των ασφαλίστρων.

Όπως είναι προφανές, αν αναζητείτε κάπου να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας, μια επίσκεψη από το www.alphasafeauto.gr πρέπει να είναι μία από τις πρώτες σας κινήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

supercub

Το παγκόσμιο best seller της Honda είναι πλέον άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σύμφωνα με ανακοίνωση την ελληνική αντιπροσωπείας και συνδυάζει την κλασική γνώριμη σχεδίαση του παγκόσμιου best seller των Ιαπώνων με σύγχρονες τεχνολογίες όπως τα φώτα τεχνολογίας full LED και το Smart Key.

yaris

Το 2018 ολοκληρώθηκε με τις πωλήσεις αυτοκίνητων να σημειώνουν σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2017. Ποιες όμως ήταν οι πρώτες σε πωλήσεις εταιρείες και μοντέλα στη λιανική; Ποια είναι τα αυτοκίνητα που αγοράζουν οι ιδιώτες της χώρας μας;

golf

Η 8η γενιά του VW Golf είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά και πλέον, στο Instagram, κυκλοφόρησαν κάποιες εικόνες του χωρίς καμουφλάζ, που μας δείχνουν ξεκάθαρα το ποιόν του.

opel

Οχτώ νέα αλλά και ανανεωμένα μοντέλα αναμένεται να παρουσιάσει η Opel μέσα στα επόμενα δύο περίπου χρόνια, ανάμεσα στα οποία θα είναι το ολοκαίνουριο Corsa αλλά και οι διάδοχοι των Mokka X και Vivaro.

hellcat

Μία κατηγορία που μόνο στις ΗΠΑ έχει χιλιάδες φίλους είναι αυτή των muscle cars. Τα χαρακτηριστικότερα μοντέλα της είναι και για εμάς του Ευρωπαίους αρκετά γνωστά, όπως τα Ford MustangChevrolet Camaro και Dodge Challenger. Ποιο από τα παραπάνω όμως σημειώνει την ανάλογη εμπορική επιτυχία;