Νέα εποχή στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Protothema_Alpha1_1000

Το αυτοκίνητο αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας. Και η ασφάλισή του, πέραν από υποχρεωτική, είναι αναγκαία, προκειμένου να μη βρισκόμαστε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. 

Παράλληλα, όμως, όταν θέλουμε να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας, θέλουμε να το κάνουμε γρήγορα, απλά και, ακόμη καλύτερα, σε τιμές προσιτές. Επιπλέον, επειδή η ασφάλιση του αυτοκινήτου μας είναι ένα θέμα με το οποίο δεν πρέπει να παίζουμε, θέλουμε να συνεργαζόμαστε και με εταιρείες που έχουν αποδείξει ότι είναι αξιόπιστες και τη δύσκολη στιγμή θα σταθούν δίπλα μας.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί κανείς να βρει τον παραπάνω συνδυασμό της απλής διαδικασίας, των προσιτών τιμών και της αξιοπιστίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πουν ότι πρόκειται για έναν αδύνατο συνδυασμό, αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει. Αρκεί μία επίσκεψη στο www.alphasafeauto.gr, την ανανεωμένη πλατφόρμα της Alpha Bank, η οποία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, για να πειστεί κανείς ότι λύσεις υπάρχουν.

Η πλατφόρμα ανανεώθηκε πρόσφατα και αποκλειστικά μέσω αυτής διατίθενται δύο νέα προγράμματα ασφαλίσεων αυτοκινήτου, το «Alpha Safe Auto Regular» και το «Alpha Safe Auto Value», τα οποία παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, παράλληλα με το υφιστάμενο προϊόν «Alpha Safe Auto Plus».

Ο νέος σχεδιασμός έχει ως αποτέλεσμα ο πελάτης να έχει πρόσβαση σε ένα περιβάλλον που του επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να αποκτήσει το προϊόν ασφάλισης αυτοκινήτου που τον εξυπηρετεί. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς ο πελάτης συμπληρώνει τους όρους που επηρεάζουν την τιμολόγηση (π.χ. κυβικά, μοντέλο οχήματος κλπ.) και ενημερώνεται για την τιμή του ασφάλιστρου, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις κινείται σε επίπεδα χαμηλότερα του ανταγωνισμού. Αν ενδιαφέρεται, προχωρά με τη συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων, κάνει την πληρωμή και παραλαμβάνει άμεσα, σε ψηφιακή μορφή, το ασφαλιστήριο στα χέρια του.

Είναι προφανές ότι ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος, ενώ επιπλέον τα προϊόντα διατίθενται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρεται μείωση ασφαλίστρου από 10% έως και 20% στους οδηγούς που διανύουν έως 7.500 χλμ. το χρόνο και έως και 10% έκπτωση στην ανανέωση. Ακόμη, παρέχεται έκπτωση επιβράβευσης 7,5%  σε κατόχους ασφάλισης κατοικίας στην AXA.

Ακόμα, η πλατφόρμα παρέχει σημαντικές δυνατότητες ευελιξίας και στο θέμα της πληρωμής. Ειδικότερα, υπάρχει δυνατότητα πληρωμής σε εξαμηνιαία βάση (αντί της ετήσιας), χρησιμοποιώντας, μάλιστα, οποιαδήποτε κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα. Τα προγράμματα προσφέρουν έκπτωση 12% όταν επιλεχθεί ετήσια συχνότητα πληρωμής, ενώ υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, για τους πελάτες της Alpha Bank υπάρχει η δυνατότητα εξαργύρωσης Bonus πόντων για την εξόφληση ακόμη και του συνόλου των ασφαλίστρων.

Όπως είναι προφανές, αν αναζητείτε κάπου να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας, μια επίσκεψη από το www.alphasafeauto.gr πρέπει να είναι μία από τις πρώτες σας κινήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Pwliseis

Στη γειτονική Βουλγαρία μεταβαίνουν σχεδόν όλοι οι επιτήδειοι έμποροι εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ώστε να προμηθευτούν τα «σαπάκια» τους έναντι μερικών εκατοντάδων ευρώ και να τα διαθέσουν σε ανυποψίαστους Έλληνες καταναλωτές έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ!

peugeot508

Λίγο μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας του πρωτότυπου coupe που θα δείξει στο Παρίσι, η Peugeot ρίχνει λίγο περισσότερο φως στο θαυμάσιο e-Legend που γεφυρώνει το χθες με το αύριο.

suzuki-jimny

O ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός δοκιμών πρόσκρουσης Euro NCAP ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τέσσερα νέα μοντέλα. Δείτε το σκορ του καθενός ξεχωριστά. Στο μικροσκόπιο του Euro NCAP μπήκαν τα Audi A6, Suzuki Jimny, Ford Tourneo Connect & VW Touareg.

3

Το Groupe Renault παρουσιάζει το EZ-PRO, κάνοντας πραγματικότητα το όραμά της για ένα όχημα διανομής «last mile» μέσα από ένα αυτόνομο concept car που βασίζεται σε κοινόχρηστες ρομποτικές πλατφόρμες.