Πρώτο σκίτσο του μικρού SUV της VW

Πρώτο σκίτσο του μικρού SUV της VW

H VW δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο του μικρού SUV μοντέλου της, το οποίο θα λάβει την κωδική ονομασία T-Cross.

t-cross

To Τ-Cross θα τοποθετηθεί στην γκάμα της VW κάτω από το νέο T-Roc, με στόχο να ενισχύσει την παρουσία της γερμανικής φίρμας στην ανερχόμενη κατηγορία των compact SUV.  Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το μοντέλο αντλεί την ονομασία του, όπως επίσης και ορισμένα άλλα στοιχεία, από το πρωτότυπο T-Cross Breeze που είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016.

Από το μοναδικό σκίτσο που έχουμε στη διάθεσή μας, φαίνεται πως το αυτοκίνητο παραγωγής θα υιοθετήσει σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές. Το αμάξωμα των 4.107 χιλιοστών θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0, θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο και θα ενσωματώνει πολλά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας (σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών -Pre Crash, σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με αναγνώριση πεζών & City Emergency Braking και το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας-Lane Assist).

H γκάμα των μηχανικών συνόλων του γερμανικού μοντέλου θα περιλαμβάνει-μεταξύ άλλων-τον 1,0 TSI βενζινοκινητήρα αλλά και τον 1,5 TSI Evo με 130 & 150 ίππους.

Το λανσάρισμα του VW T-Crοss στην Ευρώπη θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης