Πώς θα είναι η επόμενη BMW Σειρά 3

Πώς θα είναι η επόμενη BMW Σειρά 3

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει τη νέα γενιά του μεσαίου της μοντέλου. Η νέα Σειρά 3 θα κάνει την εμφάνισή της μέχρι το τέλος του 2018.

bmw

Η επερχόμενη γενιά της 3άρας (κωδική ονομασία G20) θα κάνει ντεμπούτο εντός της χρονιάς. Οι Γερμανοί ήδη πραγματοποιούν δοκιμές στο νέο τους μοντέλου και έτσι, το πρώτο βίντεο της μεσαίας BMW κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Παράλληλα, στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα που σας παρουσιάζουμε φαίνεται πως θα έχουμε ένα πιο δυναμικό σχήμα (πηγή εικόνας motor1).

Oι άνθρωποι της εταιρείας θα δώσουν μεγάλη βαρύτητα στο τεχνολογικό υπόβαθρο του μοντέλου και έτσι, μεταξύ άλλων, θα υπάρξει και σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

 

Στα χαρακτηριστικά της επόμενης BMW Σειρά 3 εντάσσεται και η νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της εταιρείας (CLAR), που θα της προσδώσει μεγαλύτερες διαστάσεις (το βάρος της θα μειωθεί λόγω χρήσης  νέων υλικών). Τέλος, η BMW θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με περαιτέρω υβριδικές, plug-in εκδόσεις, ενώ η λίστα των μοτέρ θα συμπληρώνεται με τους νεότερους 1,5, 2,0 και 3,0 λίτρων turbo κινητήρες της εταιρείας.

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την καμουφλαρισμένη ΒΜW Σειρά 3 να κάνει γύρους στην πίστα του Nurburgring.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης