Οι τεχνολογίες του Citroen C5 Aircross

Οι τεχνολογίες του Citroen C5 Aircross

Η άφιξη του Citroen C5 Aircross στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται στα τέλη του έτους, ενώ το 2019, στην γκάμα του μοντέλου θα προστεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Citroen-C5

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του C3 Aircross που έχει ήδη ξεπεράσει τις 80.000 πωλήσεις, η Citroën κάνει μια ακόμα προσθήκη στην ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα γκάμα των SUV της. Το νέο SUV C5 Aircross είναι η νέα ναυαρχίδα της Citroen.  Οι προτάσεις εξατομίκευσης που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση είναι 30. Παράλληλα, με σημαντικότερο άξονα το Citroën Advanced Comfort, το νέο SUV C5 Aircross, φιλοδοξεί να γίνει το πιο άνετο μοντέλο στην κατηγορία του. Η καινοτόμα ανάρτηση με τα Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort ενισχύουν κατά πολύ την άνεση.

Για τους πίσω επιβάτες, υπάρχουν τρία ξεχωριστά καθίσματα που στο κάθε ένα από αυτά ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης αλλά και η απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 λίτρα.

 

Κλείσιμο

Στον εξοπλισμό του συναντάμε 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, συμπεριλαμβανομένου του Highway Driver Assist, ενός συστήματος αυτόνομης οδήγησης (επιπέδου 2) και του Grip Control με Hill Assist Descent. Εκτός των παραπάνω, το νέο SUV C5 Aircross, εφοδιάζεται με 6 τεχνολογίες συνδεσιμότητας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ασύρματη φόρτιση των smartphones. 

 

Η γκάμα των κινητήρων, που καλύπτει τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.2 θα περιλαμβάνει τα βενζινοκίνητα σύνολα PureTech 1,2 λίτρων (130 ίπποι) και 1,6 λίτρων (180 ίππων), με τον πρώτο να διατίθεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων και τον δεύτερο αποκλειστικά με αυτόματο. Οι diesel εκδόσεις είναι αυτές των 1,5 λίτρων BlueHDi με 130 ίππους και 2,0 λίτρων BlueHDi με 180 ίππους. Αργότερα, προς τα τέλη του 2019, θα διατεθεί και μία plug-in hybrid έκδοση, με συνδυαστική απόδοση 300 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 65 km. Τέλος, θα εξοπλίζεται με το σύστημα Grip Control με πέντε προγράμματα λειτουργίας (Standard, Sand, Off-road, Snow και ESP OFF), αλλά και με μία μεγάλη γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως Hill Descent Control, Active Safety Brake κ.ά.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης