Διαρροή: Οι πρώτες εικόνες του Audi A1

Διαρροή: Οι πρώτες εικόνες του Audi A1

Λίγα μόνο 24ωρα πριν την επίσημη αποκάλυψη της 2ης γενιάς του Audi A1, ιστοσελίδα από το Βέλγιο δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του μοντέλου σε χαμηλή ανάλυση.

audi-a1-2019

Το Audi A1 εντάχθηκε στην γκάμα της φίρμας το 2010 αποτελώντας την πρόταση των Γερμανών στην κατηγορία των πολυτελών μικρών μοντέλων. Σήμερα, η εταιρεία έχει ήδη έτοιμη τη δεύτερη γενιά του αυτοκινήτου η οποία θα λανσαριστεί μέσα στο 2018.

Μια πρώτη γεύση από το νέο Α1 μας δίνουν οι συγκεκριμένες εικόνες που διέρρευσαν πριν λίγο σε βελγική ιστοσελίδα. Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο υιοθετεί ένα πιο επιθετικό look με τη μεγάλη μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα να κυριαρχούν. Περισσότερο δυναμικό-συγκριτικά με την πρώτη γενιά-είναι και το πίσω μέρος, όπου ξεχωρίζουν ο μυώδης προφυλακτήρας και ο διαχύτης (στις συγκεκριμένες εικόνες το μοντέλο φέρει το εξοπλιστικό πακέτο S-Line και έτσι διαθέτει πολλά έξτρα στοιχεία).

 

Στο εσωτερικό της 2ης γενιάς του Α1 βρίσκουμε τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων της Audi (Virtual Cockpit) και την οθόνη αφής που φιλοξενεί την τελευταία γενιά του συστήματος ΜΜΙ. Επίσης, αναμένουμε βελτίωση των χώρων για τους επιβάτες και πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Κλείσιμο

 

Το γερμανικό μοντέλο βασίζεται την πλατφόρμα MQB A0 και η γκάμα των μηχανικών του συνόλων θα ξεκινά από τα 1.000 κυβικά εκατοστά (1,0 TSI με 115 ίππους). Από κει και πέρα κάτω από το καπό θα υπάρξει ο 1,5 TSI Evo με 150 άλογα, αλλά και ο 2λιτρος TSI με ισχύ κοντά στους 250 ίππους (θα συνδυάζεται και με τετρακίνηση).

Αναλυτικά στοιχεία και φωτογραφικό υλικό του νέου Audi A1 θα έχουμε τις επόμενες μέρες.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης