Το ηλεκτρικό Mitsubishi i-MiEV από 30.000€!

Το ηλεκτρικό Mitsubishi i-MiEV από 30.000€!

Εν όψει της γαλλικής έκθεσης αυτοκινήτου η Mitsubishi προχώρησε στη δημοσίευση της ευρωπαϊκής έκδοσης του iMiEV και των τιμών πώλησης σε συγκεκριμένες αγορές.

Εν όψει της γαλλικής έκθεσης αυτοκινήτου η Mitsubishi προχώρησε στη δημοσίευση της ευρωπαϊκής έκδοσης του iMiEV και των τιμών πώλησης σε συγκεκριμένες αγορές.
Αναλυτικότερα, το iMiEV δέχτηκε μερικές αλλαγές, σε σχέση με την ιαπωνική του έκδοση, οι οποίες εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στην μάσκα, σε ορισμένα σημεία στο εσωτερικό κ.α.
Για βέλτιστη ασφάλεια προστέθηκαν το σύστημα ηλεκτρονικές ευστάθειας και οι πλευρικοί αερόσακοι ενώ οι πωλήσεις ξεκινούν τον Δεκέμβριο σε 14 χώρες της Ευρώπης. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως κατά μέσο όρο οι τιμές κυμαίνονται στα 33.000-35.000 € αλλά σε ορισμένες αγορές υπάρχουν φοροαπαλλακτικά μέτρα μειώνοντας την τιμή κάτω από τα 30.000 €.
Υπενθυμίζεται πως το iMiEV είναι ηλεκτροκίνητο με μπαταρίες λιθίου, έχει αυτονομία 160 km και αποδίδει 64 PS.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tze

O Dieter Zetsche, o πρώην ισχυρός άντρας της Mercedes-Benz, παρέδωσε τη σκυτάλη στον νέο CEO της εταιρείας, Ola Kallenius. Για το λόγο αυτό, η βασική ανταγωνίστρια εταιρεία BMW αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα αρκετά πρωτότυπο αποχαιρετιστήριο βίντεο.

mercedes

Άτοκα, χωρίς προκαταβολή ή με πολύ χαμηλό επιτόκιο, η αγορά αυτοκινήτου έχει αυτή τη στιγμή αρκετές ευκαιρίες χρηματοδότησης, που στόχο έχουν να διευκολύνουν τον υποψήφιο αγοραστή στην επιλογή του.

fiat-logo

Η Fiat είναι μια μάρκα που αποδεδειγμένα έχει αγαπήσει ο Έλληνας αγοραστής αυτοκινήτου και έχει δώσει τα λεφτά του για να αποκτήσει ένα απο τα μοντέλα της. Τα τελευταία χρόνια όμως, φαίνεται ότι έχει γυρίσει την πλάτη του στον Ελληνα αγοραστή…

10
peugeot

Μέχρι το Σάββατο 25 Μαϊου παρατείνεται η περίοδοςειδικών τιμών Spring Sales της Peugeot σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της.

CAR0_3008

Το πολυβραβευμένο Peugeot 3008 είναι ένα SUV πολύ καλά εξοπλισμένο, με τεχνολογική φαρέτρα που θα ζήλευαν οι περισσότεροι ανταγωνιστές του.