Η Kia ανανεώνει το Sportage

Η Kia ανανεώνει το Sportage

To μικρομεσαίο SUV της Kia αναβαθμίζεται συνολικά και αποκτά νέα μηχανικά σύνολα. Ας γνωρίσουμε το ανανεωμένο Sportage.

kiasportage1000

Ξεκινώντας από τον τομέα της εξωτερικής σχεδίασης, οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρόσθιο μέρος. Μεταξύ άλλων η Kia έχει ανασχεδιάσει τη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες. Παράλληλα, νέας αισθητικής είναι και οι ζάντες αλουμινίου, ενώ στην χρωματική παλέτα προστίθενται 5 καινούργιες επιλογές. Όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, η πιο σπορτίφ εξοπλιστική έκδοση GT-Line φέρει διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία, διπλή απόληξη εξάτμισης, ματ φινιρίσματα στη μάσκα, αναβαθμισμένο εξοπλισμό και πολλά ακόμη.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Sportage βρίσκουμε μικρές αλλαγές στον πίνακα οργάνων κυρίως, αλλά και στις επενδύσεις.  Επίσης, στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που διαθέτει η Kia αυτή τη στιγμή. Μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές στην γκάμα των μηχανικών συνόλων του αυτοκινήτου. Έτσι, στη βάση των επιλογών πετρελαίου ο 1,7 CRDi αντικαθίσταται από το νέο μοτέρ 1.600 κυβικών εκατοστών (με κωδικό U3) της Kia. O συγκεκριμένος κινητήρας θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ιπποδύναμης, 115 & 136 άλογα, με την τελευταία να συνδυάζεται προαιρετικά με 4κίνηση και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

 

Κλείσιμο

Στην κορυφή θα τοποθετηθεί ένα 2λιτρο ντίζελ μοτέρ (ΕcoDynamics-R), το οποίο θα συνεργάζεται με ένα Mild-Hybrid σύστημα & μπαταρία 48V. Μάλιστα, η Kia εγγυάται καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση. Η διάθεση του ανανεωμένου Kia Sportage στην Ευρώπη θα ξεκινήσει από το Φθινόπωρο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης