Mε 150 ίππους το Opel Corsa GSi

Mε 150 ίππους το Opel Corsa GSi

 H Opel επανέφερε πρόσφατα τον κωδικό “GSi” στην γκάμα της μέσω του νέου Insignia και πλέον, ήρθε η σειρά του δημοφιλούς Corsa να αποκτήσει την εν λόγω σπορτίφ έκδοση.

Opel-Corsa-GSi-503207

Το Corsa GSi βασίζεται στην 3θυρη version του μοντέλου και διαφοροποιείται μηχανικά και αισθητικά. Στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκουμε την εισαγωγή για τον αέρα πάνω στο καπό, τη νέα κυψελωτή μάσκα και τις επενδύσεις χρωμίου γύρω από τους προβολείς ομίχλης (προς το παρόν δεν υπάρχει εικόνα από το εσωτερικό του). Επίσης η Opel έχει τοποθετήσει νέες ζάντες αλουμινίου, σπόιλερ και αεροτομή στο πίσω τμήμα μεταξύ άλλων. Βελτιώσεις έχουμε στο set up των αναρτήσεων και στο σύστημα πέδησης. Mικρές αναβαθμίσεις βρίσκουμε και στο εσωτερικό, όπου ξεχωρίζουν-μεταξύ άλλων-τα καθίσματα της Recaro.

 

Ως προς το κινητήριο σύνολο που εφοδιάζει το Corsa GSi, πρόκειται για τον 1.400άρη τούρμπο της εταιρείας με 150 άλογα και 220 Nm ροπής (συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων). Το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο χαρίζει στο αμάξωμα τελική ταχύτητα 207 km/h και επιτάχυνση 0-100 σε 8,9 sec (μέση κατανάλωση 6,3 lt./100 km και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 147 gr/km).

Κλείσιμο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης