H Hyundai ετοιμάζει το ισχυρότερο Kona

H Hyundai ετοιμάζει το ισχυρότερο Kona

Μετά τα i30 & Veloster φαίνεται πως και το νέο Kona θα αποκτήσει στην γκάμα του έκδοση «Ν», η οποία θα προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

kona-n

Αποφασισμένη να επεκτείνει την γκάμα των ισχυρών της μοντέλων φαίνεται πως είναι η Hyundai. Αυτή τη στιγμή το παρακλάδι «Ν» της φίρμας διαθέτει δύο μοντέλα, τα i30 & Veloster, και σύμφωνα με τον Γερμανό επικεφαλής Albert Biermann, στις προθέσεις της εταιρείας είναι να προσθέσει δύο ακόμη επιλογές.

 

Όπως όλα δείχνουν, μέσα στο επόμενο διάστημα τη σκυτάλη παίρνει το νέο Kona, καθώς η Hyundai πραγματοποιεί ήδη δοκιμές εξέλιξης. Εκτός των αισθητικών αλλαγών που θα τονίζουν τον κορυφαίο χαρακτήρα του αυτοκινήτου, οι μηχανικοί της εταιρείας θα προχωρήσουν σε μια σειρά από αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις, σύστημα διεύθυνσης, φρένα και άλλα.  Το Kona N θα είναι αποκλειστικά 2κίνητο και η δύναμη θα περνά στους κινητήριους τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων (αργότερα θα προστεθεί στην γκάμα και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη το οποίο θα κάνει πρώτα ντεμπούτο στο i30 N).

Κλείσιμο

 

Κάτω από το καπό θα το τοποθετηθεί-και πάλι- ο 2λιτρος τούρμπο βενζινοκινητήρας της Hyundai με 250 ίππους (πιθανότατα δεν θα υπάρξει ισχυρότερη έκδοση με 275 άλογα).  Τέλος να σημειώσουμε πως μέσα στα μελλοντικά σχέδια  των Κορεατών περιλαμβάνεται και η κατασκευή του i20 N (η αποκάλυψη του Kona N υπολογίζεται στα τέλη του έτους).

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης