Έρχεται η Alfa Romeo Giulia Coupe

Έρχεται η Alfa Romeo Giulia Coupe

Στις αρχές του επόμενου μήνα οι ιθύνοντες του FCA Group θα ανακοινώσουν τα σχέδιά τους για την επόμενη 5ετία.

giuliacoupe

Για την 1η Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του 5ετούς πλάνου νέων μοντέλων για όλα τα brand του ιταλικού ομίλου FCA (Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Maserati, Jeep, Chrysler, Dodge και Ram). Έτσι, μέσω μιας ειδικής εκδήλωσης στο Balocco όπου βρίσκεται η πίστα δοκιμών των Ιταλών, ο Sergio Marchionne θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.  Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, μεταξύ των μοντέλων που θα ανακοινώσει, θα συμπεριληφθεί η coupe έκδοση της Giulia και ένα ακόμη μεγάλο SUV από την Alfa Romeo.

Παράλληλα θεωρείται βέβαιο πως η ιταλική φίρμα θα στραφεί σε υβριδικά συστήματα προκειμένου να εξασφαλίσει υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερους ρύπους. Πηγές από την Alfa Romeo υποστηρίζουν πως κορυφαία version της Giulia Coupe θα συνδυάζει τον 2,9 V6, με υβριδική τεχνολογία και σύστημα ανάκτησης ενέργειας στα πρότυπα της Ferrari, κάτι που θα εκτοξεύσει την ισχύ στα 650 άλογα.

Κλείσιμο

Ανάλογη εφαρμογή αναμένεται να φέρει και το μεγαλύτερο SUV της μάρκας. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε την 1η Ιουνίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης