Μποτιλιάρισμα 100 km στην Κίνα

Μποτιλιάρισμα 100 km στην Κίνα

Δεν πρόκειται για μία προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες, αλλά για την μαζική ταλαιπωρία εκατομμυρίων ανθρώπων σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.

Δεν πρόκειται για μία προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες, αλλά για την μαζική ταλαιπωρία εκατομμυρίων ανθρώπων σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.
Τα έργα συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο G110 που ενώνει το Πεκίνο με την πόλη Ζαντζιάκου δημιούργησαν χθες μποτιλιάρισμα, το συνολικό μήκος του οποίου ξεπέρασε τα 100 χιλιόμετρα!
Σήμερα η κατάσταση εμφανίζεται ομαλοποιημένη, ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που δημιουργεί η ταχύτατη ανάπτυξη της Κίνας, οι υποδομές της οποίας δεν αρκούν για να εξυπηρετήσουν τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των αυτοκινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

aston

Με έναν μήνα να απομένει για να κλείσει η χρονιά, η ελληνική αγορά αυτοκινήτου εμφανίζει αύξηση στις πωλήσεις των νέων μοντέλων.  Και, μέσα σε αυτό το θετικό κλίμα, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι τα ακριβότερα μοντέλα που έχουν πωληθεί φέτος, τα οποία πραγματικά κοσμούν με την παρουσία τους τους ελληνικούς δρόμους.

diesel

«Τετ α κε» των Ελλήνων καταναλωτών από το diesel στην βενζίνη ενώ υπερδιπλασιάστηκαν και οι πωλήσεις υβριδικών μοντέλων στο 11μηνο

suzuki

Η Suzuki Hayabusa, η 1η μοτοσυκλέτα παραγωγής που ξεπέρασε τα 300 χλμ./ώρα, θα σταματήσει να παράγεται από τους Ιάπωνες λόγω νέων προδιαγραφών. Με τις επιδόσεις και την μοναδική της εμφάνιση η Hayabusa έγινε γνωστή και σε εκείνους που δεν ασχολούνται με το “άθλημα”

Vision

Το Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνει την πρεμιέρα του το πρώτο μικρό SUV στην ιστορία της Skoda και πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τσεχία, το όνομα του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι «Kosmiq».