Μποτιλιάρισμα 100 km στην Κίνα

Μποτιλιάρισμα 100 km στην Κίνα

Δεν πρόκειται για μία προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες, αλλά για την μαζική ταλαιπωρία εκατομμυρίων ανθρώπων σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.

Δεν πρόκειται για μία προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες, αλλά για την μαζική ταλαιπωρία εκατομμυρίων ανθρώπων σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.
Τα έργα συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο G110 που ενώνει το Πεκίνο με την πόλη Ζαντζιάκου δημιούργησαν χθες μποτιλιάρισμα, το συνολικό μήκος του οποίου ξεπέρασε τα 100 χιλιόμετρα!
Σήμερα η κατάσταση εμφανίζεται ομαλοποιημένη, ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που δημιουργεί η ταχύτατη ανάπτυξη της Κίνας, οι υποδομές της οποίας δεν αρκούν για να εξυπηρετήσουν τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των αυτοκινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

land-rover-defender1000

Το αειθαλές Land Rover Defender, στη μορφή που το γνωρίζαμε, πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η βρετανική φίρμα έχει επικεντρωθεί στη νέα γενιά του μοντέλου την οποία θα μας παρουσιάσει μέσα στο 2019.

5081200

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Peugeot ετοιμάζει μια νέα ισχυρότερη έκδοση του 508, η οποία θα έχει απόδοση 350 ίππων και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας.

Speedcar

H Πλειάδες Motors AE, προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει από κοντά την νέα εποχή Subaru και να απολαύσει χορταστικό θέαμα από τις αγωνιστικές χωμάτινες φόρμουλες της Speedcar.

Fiat_CNG_-_750_000__1_

Κατέχοντας ηγετική θέση στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), η Fiat, ξεπέρασε το ορόσημο της διάθεσης 750.000 οχημάτων CNG στην Ευρώπη.

money_teli_kykloforias

Τα πλαστά συμβόλαια που κυκλοφορούν στην ασφαλιστική αγορά έχουν δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια στους κατόχους οχημάτων που εχουν πληρώσει το ανάλογο ποσό και έχουν στα χέρια τους το συμβόλαιο. Είναι όμως πραγματικά ασφαλισμένο;