Μποτιλιάρισμα 100 km στην Κίνα

Μποτιλιάρισμα 100 km στην Κίνα

Δεν πρόκειται για μία προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες, αλλά για την μαζική ταλαιπωρία εκατομμυρίων ανθρώπων σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.

Δεν πρόκειται για μία προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες, αλλά για την μαζική ταλαιπωρία εκατομμυρίων ανθρώπων σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας.
Τα έργα συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο G110 που ενώνει το Πεκίνο με την πόλη Ζαντζιάκου δημιούργησαν χθες μποτιλιάρισμα, το συνολικό μήκος του οποίου ξεπέρασε τα 100 χιλιόμετρα!
Σήμερα η κατάσταση εμφανίζεται ομαλοποιημένη, ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που δημιουργεί η ταχύτατη ανάπτυξη της Κίνας, οι υποδομές της οποίας δεν αρκούν για να εξυπηρετήσουν τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των αυτοκινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-mcchip-dkr-tsiro-1000x600

Η McChip-DKR έχει βρει τρία διαφορετικά κιτ αναβάθμισης για την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Ωστόσο, δώστε προσοχή στο τρίτο στάδιο, αφού έχει μετατρέψει το σπορ sedan της ιταλικής φίρμας σε… supercar.

6
3008_2

Η κατηγορία των μικρομεσαίων crossover/SUV έχει αναδειχθεί ως η Νο 1 επιλογή των οικογενειαρχών της χώρας μας, αυξάνοντας συνεχώς τα μερίδια των πωλήσεών της. Ποια είναι όμως τα μοντέλα εκείνα που προτιμούν οι Έλληνες αγοραστές;

MINI-electric-tsiro-1000

Το αφεντικό της MINI οριοθετεί το 2030 ως μια πιθανή ημερομηνία κατά την οποία η βρετανική φίρμα θα διαθέτει αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα.

rs_2

Με βασική φιλοσοφία την δύναμη, το prestige, την μοναδικότητα και την καθημερινή λειτουργικότητα, τα μοντέλα RS της Audi συμπλήρωσαν 25 χρόνια ιστορίας.

Mini-v8-tsiro-1000

Το κλασικό Mini, όπως υποδεικνύει το όνομά του, είναι εξαιρετικά μικρό και, ως επί το πλείστον, αυτό σημαίνει πως τροφοδοτείται από εξαιρετικά μικρό κινητήρα. Ευχόμαστε καλή τύχη στον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου σπάνιου οχήματος…