Πρώτα στοιχεία για την BMW M850i xDrive

Πρώτα στοιχεία για την BMW M850i xDrive

Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται η επίσημη αποκάλυψη της νέας Σειράς 8 και σήμερα, η BMW δίνει στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία της ισχυρής M850i xDrive.

bmw8series1000

H νέα Σειρά 8 θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της BMW και θα βασιστεί στο πρωτότυπο που έχει παρουσιάσει η εταιρεία (στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης είδαμε την πρωτότυπη μορφή της M8 Gran Coupe).

Εκτός από τις δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές, που θα υιοθετήσει το μοντέλο παραγωγής, η εταιρεία θα δώσει βαρύτητα-όπως είναι φυσικό-και στα ισχυρά μηχανικά σύνολα. Πρόσφατα, μάλιστα, αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία για την έκδοση M850i xDrive. Η εν λόγω version θα χρησιμοποιεί ένα επανασχεδιασμένο V8 κινητήρα με 530 άλογα & 750 Nm ροπή (ισχυρότερο από το μοτέρ των 4,4 λίτρων που χρησιμοποιεί η 650i, αλλά με χαμηλότερο βάρος).

Κλείσιμο

Η κίνηση θα περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων και στον πίσω άξονα θα τοποθετηθεί μπλοκέ διαφορικό. Σύμφωνα με την BMW η επιτάχυνση 0-100 θα ολοκληρώνεται σε κάτω από 4 sec. Μια μικρή γεύση από το μοντέλο μπορούμε να πάρουμε στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία (η Σειρά 8 παρουσιάζεται με έντονο καμουφλάζ).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης