Η Hyundai ανανεώνει το i20

Η Hyundai ανανεώνει το i20

To μικρό μοντέλο της Hyundai αποκτά φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων. Aς δούμε τα νέα στοιχεία του ανανεωμένου i20.

New_Hyundai_i20__1_

Στον τομέα της αισθητικής, οι περισσότερες αλλαγές εντοπίζονται στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Εκεί έχουμε έναν εντελώς νέο προφυλακτήρα & πορτ μπαγκάζ, με τη συνολική εικόνα να είναι σαφώς αναβαθμισμένη. Μικρότερης έκτασης είναι οι αλλαγές στο εμπρόσθιο μέρος. Παράλληλα η Hyundai προσθέτει στην γκάμα του i20 νέες ζάντες αλουμινίου, αλλά και δυνατότητα επιλογής διχρωμίας στην οροφή.

Η καμπίνα του μικρού μοντέλου της Ηyundai έχει εξοπλιστεί με νέο σύστημα πολυμέσων (οθόνη αφής 7 ιντσών), το οποίο προσφέρει περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.  Αυξημένα είναι και τα επίπεδα ασφάλειας, καθώς το SmartSense περιλαμβάνει Σύστημα αυτόματης πέδησης, ειδοποίησης εξόδου από τη λωρίδα κυκλοφορίας, υποβοήθηση παραμονής στη λωρίδα κ.α.

Κλείσιμο

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου i20 θα υπάρχουν μόνο βενζινοκινητήρες από δω και στο εξής (τεχνολογίας Euro 6d με φίλτρο σωματιδίων). Διαθέσιμοι είναι ο ατμοσφαιρικός 1.200άρης των 75 ή 84 ίππων, καθώς και ο 1.000άρης T-GDI (turbo) των 100 και 120 ίππων. Εκτός των μηχανικών κιβωτίων 5 & 6 σχέσεων, η Hyundai προσφέρει και ένα νέο 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη (συνδυάζεται με τον τούρμπο βενζινοκινητήρα).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης