Το νέο Subaru Forester σε έκδοση STI;

Το νέο Subaru Forester σε έκδοση STI;

Πριν δύο μήνες  παρουσιάστηκε η 5η γενιά του Subaru Forester και σήμερα, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας δείχνει τη δική του εκδοχή ως προς την κορυφαία έκδοση STI.

2019SubaruForester-STI1000

Το νέο ιαπωνικό SUV έρχεται με φρέσκια εμφάνιση και πολλά συστήματα ασφάλειας. Στον στάνταρ εξοπλισμό του βρίσκουμε το EyeSight και η Subaru προσφέρει πλέον  την εφαρμογή DriverFocus που ανιχνεύει την κόπωση του οδηγού. Προς το παρόν για την κίνηση του Forester φροντίζει μόνο ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ 2,5 λίτρων με απόδοση 182 ίππων και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο CVT.

Όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον στρέφεται στα μελλοντικά σχέδια της Subaru και αν τελικά θα προσθέσει στην γκάμα του Forester μια νέα ισχυρότερη έκδοση. Μέχρι τότε, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi δημιούργησε ψηφιακά το Forester STI που έρχεται να ξεχωρίσει με την άκρως επιθετική του σχεδίαση. Όπως μπορούμε να δούμε και στη σχετική ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα, εκτός του χαρακτηριστικού μπλε χρώματος, το αμάξωμα έχει μικρότερη απόσταση από το έδαφος και πολλά νέα χαρακτηριστικά: Μεγαλύτερη εισαγωγή για τον αέρα με λογότυπα, διαφορετικές ζάντες αλουμινίου, περιφερειακά σπόιλερς και ενισχυμένα φρένα.

Κλείσιμο

Στην περίπτωση που το συγκεκριμένο project περάσει στην παραγωγή, για την κίνηση του θα είναι υπεύθυνο το 2,5άρι τούρμπο μοτέρ του WRX STI με ισχύ πάνω από τα 300 άλογα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης