ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
SEAT: Το επόμενο Leon θα είναι και ηλεκτρικό

SEAT: Το επόμενο Leon θα είναι και ηλεκτρικό

Το πλάνο της SEAT περιλαμβάνει το λανσάρισμα ενός νέου μοντέλου κάθε έξι μήνες μέχρι το 2020. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και η 4η γενιά του Leon που θα συνδυαστεί με ηλεκτρική και υβριδική έκδοση.

Seat-Electric

 

Η ισπανική φίρμα διανύει την πιο δημιουργική της περίοδο και έτσι ετοιμάζει μια μεγάλη προϊοντική επίθεση-σχεδόν-σε όλες τις κατηγορίες. Μεταξύ των μοντέλων που θα λανσάρει η SEAT στα επόμενα χρόνια βρίσκεται-φυσικά- και το νέο Leon, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες από την εταιρεία, η 4η γενιά του μικρομεσαίου αυτοκινήτου θα εμφανιστεί σε ένα χρόνο από σήμερα και θα φέρει πολλά τεχνολογικά στοιχεία. Εκτός από την οικονομική και αποδοτική γκάμα κινητήρων & τις εφαρμογές συνδεσιμότητας, η SEAT θα το εξοπλίσει με σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης και με νέες εκδόσεις.

Κλείσιμο


Για αρχή θα δούμε ένα plug-in υβριδικό σύνολο με αυτονομία κίνησης 50 km (πιθανόν θα συνδυαστεί με τον 1,5 TSI Εvo των 130 ίππων με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων που είδαμε πρόσφατα στο Golf), ενώ το 2020, θα προστεθεί στην γκάμα του και μια αμιγώς ηλεκτρική version. Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις υποστηρίζουν πως το ηλεκτρικό Leon θα μπορεί να διανύσει 500 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Στα υπόλοιπα στοιχεία τώρα, το επόμενο Leon θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB, θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και θα προσφέρει πλουσιότερους χώρους για τους επιβάτες. Τέλος, να σημειώσουμε πως το μοντέλο θα λανσαριστεί και πάλι σε 5θυρο & Εstate αμάξωμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης