5 χρόνια πάθους, εξέλιξης, έρωτα – 5 ΧΡΟΝΙΑ CAR

5 χρόνια πάθους, εξέλιξης, έρωτα – 5 ΧΡΟΝΙΑ CAR

Μου ζήτησαν να γράψω κάτι για τα 5 χρόνια του περιοδικού μας: «Μα δεν μπορώ αυτά τα απολογιστικά άρθρα, τα οποία συνήθως καταβρέχουν και το πληκτρολόγιο με λίγα δάκρυα…». Και όμως πρέπει, μου είπανε…

MEGANE_PASSA_DITALIA_001

Οπότε θα ξεκινήσω με κάποια ευχαριστώ. Πρώτα απ’ όλα σ’ εσάς, που σφιχταγκαλιάσατε μια νέα προσπάθεια στο λεγόμενο «print», όταν το χαρτί περνούσε μέγιστη κρίση και τα περιοδικά -όλων των ειδών- έκλειναν το ένα μετά το άλλο, λαβωμένα… από τη λάμψη της οθόνης.

Μα περιοδικό αυτοκινήτου το 2017, όταν η αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται σε ύφεση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τον μέσο ποσοστιαίο όρο της χώρας μας;
Περιοδικό αυτοκινήτου εν μέσω μνημονίων; Και τι περιοδικό: Πολυτελές, με πολλές σελίδες και μοναδικά θέματα… Δηλαδή ένα πανάκριβο περιοδικό για τον εκδότη.

«Υπάρχουν εκεί έξω κι άλλοι τρελοί σαν κι εμάς…» λένε με μια φωνή ο Θέμος και ο Τάσος και μαζί με τον Βαγγέλη και τον υπογράφοντα κουμπώσαμε δευτέρα και βυθίσαμε το δεξί πεντάλ, αναζητώντας εσάς, τους… τρελούς για να ενώσουμε το τρελό μας πάθος με το CAR.


Η ομάδα στιβαρή από το πρώτο τεύχος.

Ο Ντίνος Π., αφήνοντας μία πορεία πάμπολλων ετών σε άλλο έντυπο. Τρελός, όπως τον είχα ζήσει στο «Drive».

Ο Γιώργος Π., ο Creative, ο επιστήμονας του στησίματος. Αυτός που πήρε το πρώτο αγγλικό τεύχος στα χέρια του λέγοντας: «Ωραίο, αλλά εμείς δεν θα είμαστε έτσι». Και ναι, αναμόρφωσε τα πάντα, δίνοντας πνοή στα κείμενά μας. Ενας μοναδικός, ιδιαίτερος, σπάνιος και αναλλοίωτος τρελός, όπως ακριβώς τον πρωτοείδα μικρός, τότε στους «4Τροχούς»…

Ο Γιάννης X., άρρωστος με την τελειότητα και τα γκάζια και ζουρλός από κούνια, όπως τον γνώρισα επίσης στους «4Τροχούς».

Ο Κώστας Μ. μπορεί να «έστριψε» για το αδελφό newsauto, αλλά είναι δίπλα στον Ντίνο, ζαλίζοντάς τον για τα θέματα και ανεβάζοντάς μας όλους με το έξω καρδιά γέλιο του.

Ο Νίκος Κ., τρελός, γιατρός της μηχανολογίας. Με ήρεμη αλλά δυναμική ενέργεια… Επίσης αναλλοίωτος από τους «4Τροχούς» και το «Drive» (μα και το μαλλί ίδιο;).

Ο Γιάννης Τ., πωρωμένος αυτοκινητάς. Πειράζει διακριτικά τις κυρίες του γραφείου ως γνησίως γυπαετός… όταν δεν παίζει ο Ολυμπιακός!

Ο Κώστας Χ., ο «Ιταλός» τζέντλεμαν της αυτοκίνησης, με 0-100 κάτω από δευτερόλεπτο. Αντε στο 1,1 από τότε που συνεργάστηκα μαζί του στους «4Τροχούς»…

Ο Χρήστος Κ., ο φωτογράφος μας! Μάγος των φακών που όταν τον καλείς να φωτογραφίσει αυτοκίνητα -και ιδιαίτερα με μπόλικα άλογα- έχει το γνώριμο αποτέλεσμα της σύνθετης αλληλεπίδρασης ψυχολογικών, νευρικών, αγγειακών και ενδοκρινικών παραγόντων! Ο,τι πάθαινε δηλαδή πριν χρόνια και στο «Top Gear» που τον είχα συναντήσει. Μαθαίνω ότι τώρα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το παλεύει με ψυχολογική υποστήριξη.

Ο Παναγιώτης Τρ., που ήρθε να μας βάλει τα γυαλιά ποικιλοτρόπως με το κείμενο και τις φωτογραφίες του.

Ο Πάνος Σεϊτ., ο Formula Man μας που κοιμάται μετρώντας μονοθέσια και ξυπνάει στα πλήκτρα γράφοντας. Οπως τον είχα γνωρίσει, τότε στον Alpha.

Ο Βασίλης Τσ., που με «τρέχει» με την καυτή του πένα.

Η Ολυμπία Π., η Κυρία της διαφήμισης, το καμάρι όλων μας, που εργάζεται μόνο στους «κόφτες»!

Ο Ανδρέας Κ., Ο Μάκης Α., τα παιδιά της διόρθωσης, η Μαρία Σ., η Βούλα Γ., ο Πέτρος Σ. και όλη η ομάδα -δεν με αφήνει ο Παναγιώτου να γράψω για όλους- ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας.

 

Και να είστε σίγουροι… στα δύσκολα ανάποδο τιμόνι και τέρμα το γκάζι!

Γιατί αυτό είναι το CAR.

Τάκης Τρακουσέλλης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης