Στον τελικό 10 αυτοκίνητα - Ποιο αυτοκίνητο θα είναι το Ελληνικό Car Of the Year 2022;

Στον τελικό 10 αυτοκίνητα - Ποιο αυτοκίνητο θα είναι το Ελληνικό Car Of the Year 2022;

Δείτε ποια 10 νέα μοντέλα είναι υποψήφια για τον τίτλο του «CAR OF THE YEAR» στην Ελλάδα, μετά την πρώτη φάση της ψηφοφορίας των εκλεκτόρων.

Στιγμιοτυπο_2022-01-18__9_42_33_πμ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ψηφοφορίας των εκλεκτόρων για την ανάδειξη του Ελληνικού «CAR OF THE YEAR», στην οποία συμμετείχαν τα 35 νέα αυτοκίνητα που λανσαρίστηκαν στη χώρα μας μέσα στο 2021 (και λίγες μέρες πιο μετά).

Τα αυτοκίνητα αυτά είναι καινούργια μοντέλα και όχι ανανεωμένα ή νέες εκδόσεις κάποιων υπαρχόντων μοντέλων. Επίσης, όλα τους έχουν δοκιμαστεί από τους συντάκτες του Νο1 αυτοκινητικού ΜΜΕ της χώρας μας, του newsauto και του πρώτου σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα περιοδικού αυτοκινήτου, CAR.

Η φάση αυτή ανέδειξε την τελική 10άδα των υποψήφιων μοντέλων, η οποία θα τεθεί σε νέα ψηφοφορία από τους εκλέκτορες, ώστε τελικά να αναδειχθεί το αυτοκίνητο εκείνο που θα λάβει τον τίτλο του Ελληνικού «CAR OF THE YEAR».

 

 

Τα 10 αυτοκίνητα είναι, με αλφαβητική σειρά, τα εξής:

Audi Q4 e-tron / Sportback e-tron
Fiat 500e
Ford Mustang Mach-E
Hyundai Tucson
Kia EV6
Nissan Qashqai
Peugeot 308
Renault Arkana
Skoda Enyaq iV
Toyota Yaris Cross

Εκτός από την ανάδειξη του Ελληνικού «CAR OF THE YEAR» στη ψηφοφορία για τα καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς συμμετέχει και το κοινό, το οποίο καλείται να ψηφίσει τα μοντέλα που προτιμά ανάμεσα σε 7 διαφορετικές κατηγορίες.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη ψηφοφορία μετά από κλήρωση θα διεκδικήσουν ένα από τα μεγάλα δώρα του θεσμού (δείτε τα εδώ). Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της επιλογής του για 1 χρόνο!

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
COTY 2022: Δώρα – Οροι Διαγωνισμού
COTY 2022: Οι Xoρηγοί

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης