Σε... οργασμό η Subaru

Σε... οργασμό η Subaru

Στην παραγωγή ολοταχώς βάζει η Subaru το νέο της crossover, το οποίο θα τεθεί αντιμέτωπο τόσο με το Nissan Qashqai, όσο και με το Mitsubishi ASX. Η συγκεκριμένη κατηγορία προτιμείται πλέον από όλο και περισσότερους αγοραστές στην Ευρώπη, εις βάρος των...

Σε... οργασμό η Subaru
Στην παραγωγή ολοταχώς βάζει η Subaru το νέο της crossover, το οποίο θα τεθεί αντιμέτωπο τόσο με το Nissan Qashqai, όσο και με το Mitsubishi ASX. Η συγκεκριμένη κατηγορία προτιμείται πλέον από όλο και περισσότερους αγοραστές στην Ευρώπη, εις βάρος των station wagon αυτοκινήτων που χάνουν μερίδιο. Με λίγα λόγια, το φαινόμενο που παρατηρείται στην Ελλάδα σχεδόν εν τη γενέσει των SUV/crossover μοντέλων, αρχίζει να διαφαίνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αυτό το βλέπουν οι πολύπειροι ιθύνοντες της Ιαπωνικής εταιρείας και σύντομα θα παρουσιάσουν την τελική έκδοση παραγωγής του XV, το οποίο δε θα διαφέρει πολύ από το πρωτότυπο, που πήρε καλές κριτικές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το νέο μοντέλο θα είναι τετρακίνητο, θα εφοδιάζεται με το γνωστό «συμμετρικό» σύστημα της Subaru, ενώ ακόμα εξετάζεται η περίπτωση της δικήνητης έκδοσης.

Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με το νέο 1,6lt κινητήρα απόδοσης περίπου 120 ίππων, αλλά και με το γνώριμο δίλιτρο τετρακύλινδρο boxer απόδοσης λίγο πάνω από τους 150PS, το οποίο θα συνεργάζεται και με το νέο κιβώτιο ταχυτήτων συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (το CVT Lineartronic).
Κλείσιμο

Από εκεί και πέρα οι Ιάπωνες ετοιμάζουν πυρετωδώς και το πισωκίνητο coupe τους, το οποίο αναμένεται να αποκαλύψουν τον Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης