Ηρθε το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που καίει 3 ευρώ για κάθε 100 χλμ. - Πόσο κοστίζει;

Ηρθε το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που καίει 3 ευρώ για κάθε 100 χλμ. - Πόσο κοστίζει;

Το ανανεωμένο Panda εξοπλίζεται με φυσικό αέριο, προσφέροντας χαμηλό κόστος χρήσης, αλλά και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στιγμιοτυπο_2021-04-07__9_58_11_μμ
Διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι το ανανεωμένο Fiat Panda στην έκδοση με φυσικό αέριο (CNG), η οποία υπόσχεται κορυφαία οικονομία στο κόστος καυσίμου (περίπου 3 ευρώ για κάθε 100 χλμ.) αλλά και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Tο Fiat Panda CNG διαθέτει δεξαμενές βενζίνης και φυσικού αερίου με χωρητικότητα 35 λτ. και 12 kg αντίστοιχα, προσφέροντας συνδυαστική αυτονομία 750 χλμ.(βάσει WLTP). Κάτω από το καπό του ιταλικού αυτοκινήτου πόλης βρίσκεται ένας τούρμπο κινητήρας 0,9 λτ. ο οποίος παράγει 80 PS.

Πέρα από τη χαμηλή κατανάλωση και το μικρό περιβαλλοντικό του αποτύπωμα το Fiat Panda CNG διατίθεται και σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού καθεμία εκ των οποίων ικανοποιεί διαφορετικές ανάγκες: Το City Cross εξοπλίζεται με off-road χαρακτηριστικά και περιπετειώδη χαρακτήρα για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενώ η City Life «επικεντρώνεται» στις αστικές μετακινήσεις.





ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης