“Χατ-τρικ” διακρίσεων για την Peugeot

“Χατ-τρικ” διακρίσεων για την Peugeot

Η Peugeot εισέρχεται δυνατά στην εποχή της ενεργειακής μετάβασης, συνδυάζει την κομψότητα με την οδηγική απόλαυση και προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών.

Peugeot-e-208-1
Τριπλή διάκριση σημείωσε η Peugeot, ως απόρροια της επιθετικής στρατηγικής της για ανάπτυξη αυτοκινήτων που παντρεύουν την οδηγική απόλαυση με την κομψότητα και την προηγμένη τεχνολογία. 

Στα πρώτα σκαλιά του βάθρου, έκατσε το ηλεκτρικό Peugeot e-208, το νέο 2008, καθώς και η ίδια η μάρκα, η οποία ψηφίστηκε ως η «πιο αγαπητή».

Αναλυτικότερα, η Peugeot παρέλαβε τρία (3) βραβεία από το περιοδικό “L’Automobile & l’Entreprise”, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 20 Οκτωβρίου.

Το νεότευκτο ηλεκτρικό όχημα της Peugeot, e-208, αναδείχθηκε σε «Καλύτερο Ηλεκτρικό Hatchback», όταν πριν λίγο καιρό είχε βραβευτεί ως το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020».

Το μικρομεσαίο SUV, 2008, έλαμψε στον τομέα της συμβατικής τεχνολογίας, μιας και αναδείχθηκε σε «καλύτερο SUV με κινητήρες εσωτερικής καύσης», ενώ η «τριπλέτα» των διακρίσεων ολοκληρώθηκε με τη βράβευση της Peugeot.

Η γαλλική εταιρεία τιμήθηκε ως η «Πιο Αγαπητή Μάρκα» από τους διευθυντές διαχείρισης στόλου εταιρικών οχημάτων. Η εν λόγω διάκριση έλαβε χώρα με κριτήριο την ενεργειακή μετάβαση, τη σχέση αξίας/τιμές και την προσαρμοστικότητά της στις ανάγκες των πελατών της.

«Είναι πολύ τιμητικό να λαμβάνουμε δύο βραβεία για τα νέα μας μοντέλα: το ηλεκτρικό PEUGEOT e-208 και το PEUGEOT 2008. Επίσης, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το βραβείο της πιο «αγαπητής μάρκας», το οποίο είναι αποτέλεσμα της άψογης σχέσης και συνεργασίας μας με τους πελάτες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων PSA, Hugues de Laage.

Σημειώνεται πως η κριτική επιτροπή των βραβείων «l’Automobile et l’Entreprise» στελεχωνόταν από 17 διευθυντές διαχείρισης εταιρικού στόλου οχημάτων και συντακτών του περιοδικού.

Αυτοί αποφάνθηκαν, αφού πρώτα διενεργήσαν πλήθος δοκιμών αυτοκινήτων όλων των μαρκών στο Jean-Pierre Beltoise στο Παρίσι, ένα μήνα νωρίτερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης