Με 120 ίππους το Hyundai i20 N Line

Με 120 ίππους το Hyundai i20 N Line

Το επερχόμενο Hyundai i20 N Line είναι το τελευταίο μοντέλο της φίρμας που υιοθετεί στοιχεία εμπνευσμένα από τις ισχυρές εκδόσεις και θα το δούμε από τον επόμενο χρόνο.

Hyundai-i20-N-Line
Εξωτερικά βασίζεται στη σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai «Sensuous Sportiness» και ενσωματώνει ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα i20. Για παράδειγμα, υιοθετεί έναν νέο εμπρός προφυλακτήρα με μια γκρίζα γραμμή, με τη Hyundai να λέει ότι δημιουργεί «μια ακόμη πιο σπορ αίσθηση».

Διατίθεται επίσης με μια μεγάλη μαύρη γρίλια στη μάσκα με επικαλυμμένο το σήμα Ν Line. Το μοτίβο της μάσκας αντλεί έμπνευση από το στιλ μιας καρό σημαίας.

Οι σχεδιαστές της Hyundai συνέχισαν τις παρεμβάσεις στο πίσω μέρος με ένα νέο προφυλακτήρα, δίδυμες απολήξεις εξάτμισης και ένα φως ομίχλης σε σχήμα τριγώνου ενσωματωμένο ανάμεσα στο διαχύτη. Ένα σετ ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών με δίχρωμο φινίρισμα ολοκληρώνουν την επιθετική εμφάνιση.

Στους πελάτες θα προσφέρονται επίσης επιλογές χρωμάτων όπως Phantom Black, Aurora Grey, Polar White και Brass. Εκείνοι που επιλέγουν το Polar White μπορούν επίσης να επιλέξουν οροφή σε χρώμα Phantom Black.
Οι αλλαγές συνεχίζονται στην καμπίνα και περιλαμβάνουν σπορ καθίσματα με λογότυπα Ν και κόκκινες ραφές.

Υπάρχει επίσης ένα ειδικό τιμόνι Ν, δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με κόκκινα ένθετα αλλά και μεταλλικά πεντάλ. Όπως και άλλα μοντέλα i20, το i20 N Line περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση τεχνολογίας Bluelink της Hyundai που περιλαμβάνει πλήθος υπηρεσιών Connected Car όπως το Hyundai Live Services και διάφορες απομακρυσμένες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής smartphone Bluelink.

Καρδιά του i20 N Line αποτελεί ένας υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας T-GDI 1,0 λίτρου που παράγει 120 ίππους. Αυτός ο κινητήρας μπορεί να συνδυαστεί με ήπια υβριδική τεχνολογία 48 volt για τη βελτίωση της απόδοσης, της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2. Το i20 N Line προσφέρεται επίσης με το έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο της Hyundai (iMT).

«Με το ολοκαίνουργιο i20 N Line, δημιουργούμε την κομψή σπορ επιλογή στο i20 για πρώτη φορά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ και προϊόντων της Hyundai Motor Europe, Andreas-Christoph Hofmann. «Με αυτό το νέο μοντέλο, διασφαλίζουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μιας ακόμη ευρύτερης πελατειακής βάσης, προσφέροντας αποκλειστικό στιλ απόδοσης εμπνευσμένο από τη μάρκα Ν προκειμένου να τονίσουμε τις ρίζες του αυτοκινήτου μας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης