Η VW επιλέγει 150 υπαλλήλους προκειμένου να δοκιμάσουν το ID.3 σε πραγματικές συνθήκες

Η VW επιλέγει 150 υπαλλήλους προκειμένου να δοκιμάσουν το ID.3 σε πραγματικές συνθήκες

Η VW ξεκινά την τελευταία δοκιμαστική φάση του ID.3, δίνοντας συνολικά 150 οχήματα στους υπαλλήλους της, προκειμένου να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τη χρήση και την οδηγική συμπεριφορά του ηλεκτρικού hatchback σε πραγματικές συνθήκες.

VW-id3-tsiro-1000
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει δεσμεύσει στόλο 150 αυτοκινήτων που θα παραχωρήσει σε υπαλλήλους της στα εργοστάσια Zwickau, Chemnitz και Dresden. Οι εργαζόμενοι / εθελοντές δοκιμαστές επιλέχθηκαν με κλήρωση, ενώ τα συγκεκριμένα ID.3 δεν έχουν ακόμη εξοπλιστεί με το τελικό λογισμικό. Η VW αναφέρει ότι αυτά τα μοντέλα θα λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής φάσης πριν ξεκινήσει δηλαδή η παράδοση του νέου μοντέλου στους πελάτες στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Τα συμπεράσματα σε πραγματικές συνθήκες πριν από την κυκλοφορία του ID.3 στην ευρωπαϊκή αγορά είναι εξαιρετικά πολύτιμα για εμάς και μας επιτρέπουν περαιτέρω δυνατότητες βελτιστοποίησης», δήλωσε ο Thomas Ulbrich, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen για την ηλεκτροκίνηση. «Προσθέστε σε αυτό τα προσωπικά σχόλια των υπαλλήλων μας. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας στο Zwickau δεν δημιουργεί μόνο το ID.3 με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αλλά βοηθά επίσης ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων”.

Η Volkswagen έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα βιβλία παραγγελιών για το ID.3 θα ανοίξουν στα μέσα Ιουλίου για το ευρύ κοινό. Οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει προ-παραγγελία της περιορισμένης παραγωγής έκδοσης First Edition θα έχουν δύο επιλογές: είτε να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους στις αρχές Σεπτεμβρίου με ορισμένες εφαρμογές λογισμικού απενεργοποιημένες, είτε να επιλέξουν μεταγενέστερη ημερομηνία παράδοσης – κατά προτίμηση το τέταρτο τρίμηνο του έτους – με όλες τις δυνατότητες συμβατές.

Η VW έχει βασανιστεί με διάφορα ζητήματα λογισμικού κατά την εξέλιξη του ID.3, αλλά η εταιρεία υπόσχεται ότι όλα θα τακτοποιηθούν μέχρι το τέλος του έτους. Οι πελάτες που επιλέγουν να γίνουν οι πρώτοι κάτοχοι του ID.3 τον Σεπτέμβριο θα γίνουν επίσης μέλη του ID.3 1st Mover Club, αποκτώντας τη δυνατότητα μιας απευθείας επικοινωνίας με τη VW. Επιπλέον, δεν θα πληρώσουν κανένα επιτόκιο μίσθωσης για τους πρώτους τρεις μήνες – εάν μισθώσουν το νέο τους όχημα.

Το VW ID.3 θα προσφερθεί τελικά με τρία μεγέθη μπαταριών. Μια μονάδα βάσης 45 kWh με αυτονομία 330 χιλιόμετρα, μια ενδιάμεση 58 kWh με αυτονομία 420 χιλιόμετρα και μια μεγαλύτερη 77 kWh με κορυφαία αυτονομία 550 χιλιομέτρων. Η VW θα προσφέρει 30.000 μονάδες με το πακέτο 58 kWh και τρία διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης