Eicma 2011: Όλες οι νέες μοτοσυκλέτες για το 2012

Eicma 2011: Όλες οι νέες μοτοσυκλέτες για το 2012

Όπως και στην περισινή διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου, η Eicma 2011 είχε αρκετές νέες παρουσιάσεις μοτοσυκλετών, πολλές από τις οποίες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά...

Eicma 2011: Όλες οι νέες μοτοσυκλέτες για το 2012
Όπως και στην περισινή διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνου, η Eicma 2011 είχε αρκετές νέες παρουσιάσεις μοτοσυκλετών, πολλές από τις οποίες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. Σημαντικότερη όλων κρίνεται η παρουσία της Honda, καθώς παρουσίασε 9 νέα μοντέλα, ενώ τεράστιο ενδιαφέρον είχε η παρθενική εμφάνιση της Ducati 1190 Panigale αλλά και της Triumph Tiger Explorer 1200.

Aprilia

Aprilia SRV 850: Το νέο mega scooter της Ιταλικής φίρμας με κινητήρα δανεισμένο από τα GP 800 της Gillera και απόδοση 76hp.
Κλείσιμο



Bimota

Bimota DB10 Bimotard

Η νέα αυτή μοτοσυκλέτα βασίζεται στην Ducati Hypermotard, καθώς δανείζεται ψαλίδι πλαίσιο αλλά και κινητήρα, με το μοναδικό στυλ και την αισθητική της Bimota.



Bimota DB9 Brivido

Όπως η Ιταλικη φίρμα το συνηθίζει η Brivido είναι και αυτή βασισμένη σε μοτοσυκλέτα της Ducati και πίο συγκεκριμένα στην εξωτική Diavel, οπου και χρησιμοποιεί τον υγρόψυκτο κινητήρα των 1.198cc με τους 162hp.



BMW

BMW C600 Sport/GT

Πρόκειται για δύο διαφορετικές εκδοχές ενός Mega Scooter μεσαίων διαστάσεων, με δικύλινδρο κινητήρα 600cc που αποδίδει 60hp, περιλαμβάνει  πόλλα ηλεκτρονίκα καλούδια, πολυτελη αξεσουαρ αλλα και μεγάλους χώρους.



Ducati

Ducati 1199 Panigale: H νέα Superbike της Ducati απέσπασε το Βραβείο της «Ομορφότερης Μοτοσυκλέτας της Έκθεσης» και όχι άδικα, η  επιθετική της αισθητική συνδυάζεται με τον πιο δυνατό δικύλινδρο κινητήρα παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ παγκοσμίως με το πλαίσιο τύπου Monocoque αποδίδοντας 195hp, ενώ εξοπλίζεται με ηλεκτρονικά συστήματα που συνδυάζουν επτά τεχνολογίες αιχμής.



Honda

Honda_NC700S: απλή, πρακτική, user friendly, αξιόπιστη, δικύλινδρη, με 47αλογα αλλά και ροπή από χαμηλά, είναι μια μοτοσυκλέτα που "ελπίζουν να είναι η πρώτη μιας νέας κατηγορίας"



Honda VFR 1200X Crosstourer: Η νέα Crosstourer θα χρησιμοποιεί τον εκπλικτικό V4 κινητήρα της εταιριας προσαρμοσμένο στις αναγκες της μοτοσυκλέτας, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιείται στην VFR1200F,και θα διατίθεται επίσης με την τεχνολογία του διπλόυ συμπλέκτη. Οι αναρτήσεις έχουν μεγάλη διαδρομή για να διακιολογηθεί ο “adventure” χαρακτήρας της μεγάλης on-off αλλα είναι δεδομένο ότι θα τα καταφέρνει καλυτερα στην ασφαλτο,απ’οτι στο χώμα.



Husqvarna

Husqvarna Nuda R: μια μοτοσυκλέτα δρόμου που βασίζεται πάνω στον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα  της BMW F800GS, με επιθετική σχεδίαση με πολλές καμπύλες αλλά και μικρές διαστάσεις , δίνει μια γεύση από Supermoto.



Kawasaki

Kawasaki Versys 1000: Το Versys 650 έχει αποτελέσει μία από τις εμπορικότερες μοτοσικλέτες της Kawasaki, η οποία όμως ήταν εμφανώς απούσα από την κατηγορία των μεγάλων on-off. Έφτασε λοιπόν η στιγμή για την Ιαπωνική εταιρία να γεμίσει το κενό με την Versys 1000 εξοπλισμένη με τον  τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 1.043 κ.εκ. από το Z1000, που έχει δεχθεί αλλαγές με λιγότερη δύναμη ψηλά αλλά περισσότερη στις χαμηλές και μεσαίες στροφές



Kawasaki ZX-14R:  Η ανανεωμένη έκδοση περιλαμβάνει αρκετές μικροαλλαγές όσων αφορά το εικαστικό κομμάτι καθώς και μερικές αλλαγές στις βασικές λειτουργίες της μοτοσυκλέτας, όπως μια αύξηση της χωρητικότητας του κινητήρα  στα 1,441cc. Ως σημαντικότερη κρίνεται η προσθήκη του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης , και το ride-by-wire σύστημα ελέγχου του γκαζιού.



MV Agusta

MV Agusta F4 RR : Όπως ισχυρίζεται η εταιρία πρόκειται για την πιο εξελιγμένη και ισχυρή μοτοσυκλέτα στον πλανήτη. Συγκρινόμενη με την «στάνταρ» έκδοση η RR δέχεται μια αύξηση ιπποδύναμης της τάξεως των 18 ίππων, φθάνοντας τους 198 ίππους στις 13.400 σ.α.λ, ενώ γίνεται και εκτενής χρήση «εξωτικών» αξεσουάρ.



MV Agusta Brutale 675: Ουσιαστικά πρόκειται για μια γυμνή εκδοχή της MV Agusta F3 675 χωρίς τα φαιρινγκ. Στην καρδία της μοτοσυκλέτας βρίσκεται ο τρικύλινδρος κινητήρας των 675 κ.εκ που αποδίδει 113hp και Ολοκληρωμένο Σύστημα Ελέγχου.



Suzuki

Suzuki_V-Strom: Πρόκειται για μια μικρής έκτασης αναβάθμιση, κυρίως στο εικαστικό τομέα χωρίς να δοθεί η πρέπουσα αναβάθμιση σε τομείς που πάσχει η μοτοσυκλέτα, και ουσιαστικά διατηρήθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά, αφού αυτά ήταν που κατέστησαν το V-strom το απόλυτο Best Seller.



Triumph

Triumph Tiger 1200 Explorer: Με τρικύλινδρο κινητήρα 1200 κ.εκ η Tiger Explorer ακολουθεί την νέα αισθητική της Βρετανικής εταιρίας στην κατηγορία των Adventure Tourer , θυμίζοντας σχεδιαστικά το μικρό αδερφάκι  του, Tiger 800 ( το οποίο θεωρείτε εμπορική επιτυχία της εταιρίας) με κύριο στόχο να χτυπήσει την κυριαρχία του BMW R1200 GS στην κατηγορία των μεγάλων On-off.



Yamaha

Yamaha T-Max: Με ανενεομένο σχεδιαμό, δίνοντας μια πιο επιθετική αισθιτικη, αύξηση της ροπής και αναβαθμίσεις που αφορούν την άνεση και τις επιδόσεις, το mega scooter της Yahama είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό.



Yamaha YZF-R1: Η κορυφαία supersport της Ιαπωνικής εταιρίας δέχεται την πρώτη της ανανέωση, δύο χρόνια μετά από την παρουσίαση της τον Σεπτέμβρη του 2009. Η μοτοσικλέτα, εκτός από τις μικρές σχεδιαστικές παρεμβάσεις, τους νέους χρωματισμούς και την επετειακή έκδοση για τα 50 χρόνια συμμετοχής στα MotoGP, διαθέτει πλέον και Traction Control με έξι στάδια ελέγχου πρόσφυσης



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης