GP Μπακού: Θρίαμβος για Bottas και Mercedes

GP Μπακού: Θρίαμβος για Bottas και Mercedes

Η Mercedes έκανε το επιβλητικό 1-2 και στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, κυριαρχώντας πλήρως για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα, με τον Valtteri Bottas νικητή!

baku19-qual
Ο Φινλανδός άντεξε στις επιθέσεις του Lewis Hamilton στην εκκίνηση αλλά και στην πίεση στο φινάλε και είδε πρώτος την καρό σημαία, ανακτώντας και την πρώτη θέση στη βαθμολογία! Ο Sebastian Vettel συμπλήρωσε το βάθρο, με τη Ferrari να μη μπορεί για μία ακόμα φορά να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η «πόλη των ανέμων» υποδέχθηκε ξανά ομάδες και οδηγούς με καλοκαιρία, ηλιοφάνεια, θερμοκρασία αέρα 20 στους βαθμούς Κελσίου ενώ αυτή του οδοστρώματος ήταν στους 42.

Ο Valtteri Bottas ήταν στην pole position, με τον Lewis Hamilton να εκκινεί δίπλα του, ενώ στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης ήταν η Ferrari του Sebastian Vettel και η Red Bull του Max Verstappen. Όσο για τον Leclerc που ήταν το μεγάλο «θύμα» του τοίχου στη στροφή 8 στις κατατακτήριες, εκκίνησε όγδοος γιατί υπήρξε αποκλεισμός του Kimi Raikkonen από τα αποτελέσματα του Σαββάτου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟ1 SITE ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ FORMULA1, TO NEWSAUTO.GR



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης