Formula 1 - GP Μονακό: Billionaires, σαμπάνιες και κορίτσια, πολλά κορίτσια

Formula 1 - GP Μονακό: Billionaires, σαμπάνιες και κορίτσια, πολλά κορίτσια

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στο Μονακό συρρέει μεγάλο μέρος της πλουτοκρατίας του πλανήτη και κυρίως της Ευρώπης. Το θρυλικό Grand Prix του Μονακό, που διεξάγεται στους στενούς δρόμους του πριγκιπάτου, εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον - που φέτος είναι ιδιαίτερα έντονο – γίνεται και μία άτυπη κόντρα, πλούτου, χλιδής και… καμπύλης.

formula-monaco_main01

Τα ξενοδοχεία είναι sold out κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έστω και αν οι τιμές του εκτοξεύονται στο τριπλάσιο της τιμής του τιμοκαταλόγου.

Το κεντρικό λιμάνι του Μονακό γεμίζει ασφυκτικά με τα υπερπολυτελή σκάφη των απανταχού εκατομμυριούχων και μόνο αν δεχτείς να δέσει κάποιος δίπλα σου -οπότε και να περνάει μέσα από το κότερο για να βγει εξω- σου επιτρέπετε να έχεις μία από τις πολυπόθητες θέσεις εκεί.




Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στα παραπλήσια λιμάνια, αλλά και σε όλη την εκεί Ριβιέρα, από τη Νίκαια μέχρι το Μόντε Κάρλο.

Κλείσιμο


Αναμφίβολα ο αγώνας της Formula 1 είναι μία πολύ καλή αφορμή ελεύθερης και χωρίς τύψεις επίδειξης του χρήματος, και της χλιδή. Παράλληλα η παρουσία των πολλών καλλίγραμμων κοριτσιών δίνει μία άλλη διάσταση ευχαρίστησης στις πάμπολλες, ιδιαίτερα εύπορες, ανδροπαρέες που σπεύδουν να δουν τον αγώνα, και καλά…

Ιδού κλίμα από το Μονακό…


















 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης