Ζητάει συγνώμη απ’ όλους ο Χάμιλτον!

Ζητάει συγνώμη απ’ όλους ο Χάμιλτον!

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, ο Χάμιλτον με επιστολή του προς τον ίδιο ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Μονακό όπου έκανε λόγο για αδικία εις βάρος του επειδή είναι έγχρωμος.

Ζητάει συγνώμη απ’ όλους ο Χάμιλτον!
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, ο Χάμιλτον με επιστολή του προς τον ίδιο ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Μονακό όπου έκανε λόγο για αδικία εις βάρος του επειδή είναι έγχρωμος. Ο Χάμιλτον έξαλλος από την απόφαση των αγωνοδικών να του επιβάλλουν 20 sec ποινή γιατί συγκρούστηκε με τον Μαλντονάντο είπε στο BBC ότι τον κατατρέχουν γιατί είναι μαύρος. Μετά έσπευσε να ζητήσει συγνώμη.

Ο Ζαν Τοντ μιλώντας σαν πρόεδρος της FIA δήλωσε σχετικά: «Προσπαθώ να διατηρήσω μια ηρεμία και να αποφύγω τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Για μένα αυτό που είπε ο Λιούις ήταν απαράδεκτο αλλά δεν ήθελα να αντιδράσω υπερβολικά. Θα μπορούσα να ζητήσω από τους αγωνοδίκες να εξετάσουν το θέμα αλλά δεν το κάναμε επισήμως αυτό. Πήγε αυτοβούλως στους αγωνοδίκες και ζήτησε συγνώμη. Συνοδεύονταν από τον πατέρα του. Θα μπορούσαμε να τον παραπέμψουμε στο Πειθαρχικό να τον αποκλείσουμε από τους επόμενους έξι αγώνες. Αλλά προτίμησα να λήξει το θέμα με ανταλλαγή επιστολών».

Ο Χάμιλτον ζήτησε επίσης συγνώμη για τα σχόλια που έκανε στο Twitter
το βράδυ μετά τον αγώνα στο Μονακό ενώ επιπλέον όπως αποκάλυψε ο Μάσα ο Βρετανός πήρε τηλέφωνο το Βραζιλιάνο και του ζήτησε συγνώμη για όσα συνέβησαν στο Μονακό.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο θέμα ο πιλότος της Ferrari αποκάλυψε: «Με κάλεσε και ζήτησε συγνώμη. Είναι σημαντικό ότι κατάλαβε τι συνέβη. Δε νομίζω ότι οδηγεί λάθος γενικά απλά έκανε λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση. Προσπάθησε να περάσει σ' ένα σημείο που δεν γίνεται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης