H Toyota Supra των 1.000 ίππων έχει άρωμα Ελλάδας

H Toyota Supra των 1.000 ίππων έχει άρωμα Ελλάδας

Διαχρονικά η Toyota Supra είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των βελτιωτών και φυσικά αυτό ισχύει και για τη νέα γενιά του μοντέλου που με την φροντίδα της ελληνοαμερικάνικης Papadakis Racing αποκτά την εξωτική απόδοση 1.000 ίππων.

Toyota-Supra-Drift-334567654
Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό αυτοκίνητο drift με το οποίο θα αγωνιστεί ο Fredric Aasbo σε διεθνείς διοργανώσεις. Η Supra που βλέπετε είναι μια ακριβής ψηφιακή απεικόνιση της εικόνας που θα έχει το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή. Η προετοιμασία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη από την Papadakis Racing του ελληνοαμερικανού Stephan Papadakis, η οποία και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του πρωταθλήματος drift στις ΗΠΑ.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή να είναι η εμφάνιση καθώς το αυτοκίνητο θα φορά ένα πλήρες body kit και θα έχει σημαντικά αυξημένα μετατρόχια. Μιλώντας για ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό drift είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν οι κατάλληλες επεμβάσεις στην ανάρτηση, τα φρένα αλλά και στο σύστημα διεύθυνσης προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα για μεγάλες γωνίες στριψίματος των τροχών.

Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ίσως αυτό που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά και αφορά την αναβάθμιση του κινητήρα με την Papadakis Racing να είναι από τις πρώτες εταιρίες εστίασαν στη βελτίωση του εργοστασιακού κινητήρα. Πιστεύεται μάλιστα πως όταν η εξέλιξη ολοκληρωθεί η απόδοση θα αγγίζει τους 1.000 ίππους. Έτσι λοιπόν όταν το αυτοκίνητο βρεθεί για πρώτη φορά στην πίστα ίσως να μην είναι η πρώτη GR Supra που ρίχνεται στην αρένα των αγώνων drift όμως θα είναι η πρώτη που θα φιλοξενεί κάτω από τον καπό τον εργοστασιακό κινητήρα και όχι τον διάσημο 2JZ που αποτελεί την δημοφιλέστερη μετατροπή στις υπόλοιπες αγωνιστικές Supra.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης