H Porsche 911 Turbo S λαμβάνει Exclusive περιποίηση

H Porsche 911 Turbo S λαμβάνει Exclusive περιποίηση

Ένα δείγμα γραφής των εξειδικευμένων πακέτων που χαρίζουν στην 911 Turbo S ακόμα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, παρουσίασε το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive.

911turboS3456543
Η Turbo S προστέθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη γκάμα της 911 ως η κορυφαία μέχρι στιγμής έκδοση της νέας γενιάς 992 με 650 ίππους από τον 3.8 twin-turbo εξακύλινδρο boxer ο οποίος περνά τη δύναμη στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων. Πρόκειται για την ταχύτερη Turbo S μέχρι σήμερα καθώς για το 0-100 χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 2,7’’ ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει τα 330 χλμ./ώρα.
Βέβαια οι ικανότητες και οι επιδόσεις της νέας 911 Turbo S δεν είναι το μόνο κομμάτι του χαρακτήρα της. Η ιδιαιτερότητα και η μοναδικότητα που εκπέμπει ένα τέτοιο μοντέλο είναι επίσης στοιχεία που ενισχύουν την μυστηριακή του απόχρωση. Αυτό ακριβώς το κομμάτι προσδοκά να ενισχύσει το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche προσφέροντας μια ποικιλία δυνατοτήτων διαμόρφωσης της εξωτερικής εμφάνισης αλλά και του εσωτερικού με βάση τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός.

Το Porsche Exclusive παρουσίασε λοιπόν ένα δείγμα με ορισμένα από τα στοιχεία εξατομίκευσης που προσφέρει για την 911 Turbo S. Το πιο χαρακτηριστικό είναι βέβαια η κόκκινη απόχρωση Guards Red καθώς και οι ειδικής σχεδίασης σκουρόχρωμες ζάντες 20 και 21 ιντσών αντίστοιχα μπροστά και πίσω. Στο εσωτερικό οι επενδύσεις είναι χρωματικά ταιριασμένες με το χρώμα του αυτοκινήτου ενώ η ίδια απόχρωση έχει χρησιμοποιηθεί και στο ρολόϊ του Sport Chrono αλλά και στο ταχύμετρο. Πολύ σύντομα η 911 Turbo S θα έχει μάλιστα τη δυνατότητα εξοπλισμού με πακέτα που επεκτείνονται και σε πιο ουσιαστικούς για την απόδοση τομείς όπως το γνωστό Sport Package αλλά και το πακέτο εξοικονόμησης βάρους Lightweight Package που αφαιρεί περίπου 30 κιλά με την αντικατάσταση των καθισμάτων με ελαφρύτερα, με την τοποθέτηση λεπτότερων τζαμιών αλλά και ελαφρύτερης εξάτμισης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης