Κατά του κορωνοϊού και η Mercedes-Benz

Κατά του κορωνοϊού και η Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz Ινδίας προσφέρει τις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της στην πόλη Pune, με σκοπό τη δημιουργία νοσοκομείου για ασθενείς του COVID-19.

200407131346_mercedes-benz-chariatis1000a
Σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, η εισαγωγική εταιρεία των μοντέλων της Mercedes-Benz στην Ινδία προσπαθεί να καταπολεμήσει την πανδημία του κορωνοϊού, ο οποίος σαρώνει και την πολυπληθή χώρα της Ασίας. Στο πλαίσιο αυτό επιτρέπει τη χρήση των κτιριακών εγκαταστάσεων MHADA που υπάρχουν στην περιφέρεια της πόλης Pune ως νοσοκομείο για ασθενείς με το νέο ιό. Οι εγκαταστάσεις τροποποιήθηκαν με σκοπό να δημιουργηθούν 374 δωμάτια και κλίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 1.500 ασθενείς.

Η εταιρεία θα διευκολύνει παράλληλα την υλικοτεχνική υποδομή και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής, των φορείων, των αναπηρικών αμαξιδίων και του στομικού προστατευτικού εξοπλισμού. Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία έχει ήδη δωρίσει αναπνευστήρες στην κλινική Ruby Hall. Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις η Mercedes-Benz έχει υποσχεθεί με το τέλος της πανδημίας να δωρίσει όλο τον ιατρικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο του Khed, ενώ τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία από τους θαλάμους απομόνωσης θα δωθούν σε ξενώνες νεότητας. Επιπλέον, οι υπάλληλοι της Mercedes-Benz Ινδίας θα συνεισφέρουν ένα ποσοστό του μισθού τους, με το τελικό ποσό να δίνεται στο ταμείο του Υπουργείου Υγείας για την καταπολέμηση του COVID-19. Τέλος, έχει ανακοινώσει την παροχή μέχρι τα τέλη Μαΐου ειδών πρώτης ανάγκης σε 1.600 οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας στις επαρχίες Khed και Viman Nagar.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης