O Ronaldo αγόρασε και την Bugatti Centodieci;

O Ronaldo αγόρασε και την Bugatti Centodieci;

Ο άσσος της Juventus, Cristiano Ronaldo, γνωστός για την λατρεία του στα γρήγορα αυτοκίνητα φημολογείται πως πρόσθεσε στην συλλογή του μια συλλεκτική Bugatti Centodieci.

bugatti-centodieci-14567654
Η ιστοσελίδα TheSupercarBlog αναφέρει πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Cristiano Ronaldo έχει αγοράσει μια από τις δέκα Bugatti Centodieci που θα κατασκευαστούν. Το εξωτικό hypercar της Bugatti είχε παρουσιαστεί το καλοκαίρι στο Pebble Beach και φυσικά έγινε αμέσως ανάρπαστο ξεπουλώντας και τα δέκα αντίτυπα που ανακοινώθηκε πως θα κατασκευαστούν παρά την αστρονομική τιμή των 9 εκατομμύριων ευρώ που συνοδεύει το καθένα.

Ο Ronaldo είναι γνωστός για την λατρεία του στα εξωτικά αυτοκίνητα και ήδη μεταξύ άλλων είναι κάτοχος των Veyron και Chiron. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες ο άσσος της Juventus σύντομα αναμένεται να παραλάβει και την νέα του Centodieci. Φυσικά η Bugatti προστατεύοντας το απόρρητο των πελατών της σε σχετική ερώτηση που έγινε δεν έδωσε κάποια θετική ή αρνητική απάντηση. Τόνισε ωστόσο πως ο Ronaldo θεωρείται πλέον μέλος της οικογένειας της Bugatti καθώς στο γκαράζ του έχει παρκαρισμένες τις Veyron και Chiron.

Πάντως θα πρέπει να θυμίσουμε αντίστοιχη φημολογία σχετικά με τον Ronaldo υπήρξε και στο παρελθόν καθώς την προηγούμενη χρονιά είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ο ποδοσφαιριστής είχε παραγγείλει μια Bugatti La Voiture Noire, κάτι το οποίο τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.
Θυμίζουμε πως η Centodieci είναι εμπνευσμένη από την EB110 της δεκαετίας του ’90 και βασίζεται κατά κύριο λόγο στη Chiron και την Divo. Χρησιμοποιεί έναν W16 κινητήρα 8.0 λίτρων με τέσσερις υπερτροφοδότες και απόδοση 1.600 ίππων. Επιταχύνει 0-100 χλμ./ώρα σε 2,4’’ και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 380 χλμ./ώρα
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης