Η Hyundai αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου i20

Η Hyundai αποκαλύπτει το εσωτερικό του νέου i20

Αμέσως μετά την κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών του νέου Hyundai i20 η κορεάτικη εταιρία μας δείχνει και το εσωτερικό του νέου supermini της.

hyundai_image_all-new_i20_interior567654
Το νέο Hyundai i20 έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης σε σχέση με τον προκάτοχό του και αυτό είναι κάτι που δηλώνεται και από την εικόνα του εσωτερικού του την οποία έδωσε στη δημοσιότητα η κορεάτικη εταιρία λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στην έκθεση της Γενεύης.

Όπως βλέπουμε το εσωτερικού του νέου i20 θα έχει ένα έντονο ψηφιακό ύφος το οποίο τονίζεται από την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 10.25 ιντσών αλλά και από αντίστοιχου μεγέθους ψηφιακό πίνακα οργάνων που θα αλλάζει απεικόνιση και χρωματισμό ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Το σχεδιαστικό ύφος διατηρεί την γνώριμη «καθαρή» και χωρίς φλυαρίες αποτύπωση που μας έχει συνηθίσει στα σύγχρονα μοντέλα της η Hyundai με βασικά στοιχεία στο νέο i20 να αποτελούν τα ποιοτικά υλικά αλλά και το εν γένει προσεγμένο φινίρισμα που ενισχύεται από έναν ευχάριστο κρυφό φωτισμό.

Η κεντρική οθόνη αφής θα είναι το βασικό μέσο χειρισμού του συστήματος πολυμέσων το οποίο σύμφωνα με την Hyundai θα προσφέρει κορυφαίες για την κατηγορία δυνατότητες συνδεσιμότητας. Από εκεί και πέρα το εσωτερικό του νέου i20 αναμένεται να είναι περισσότερο ευρύχωρο από τον προκάτοχό του ως αποτέλεσμα της συνολικής αύξηση των διαστάσεων και ειδικότερα χάρη στο μεγαλύτερο κατά 10 χιλ. μεταξόνιο. Θυμίζουμε πως βασικό ρόλο στο νέο i20 θα έχει το τρικύλινδρος 1.0 υπετροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας των 120 ίππων που θα συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt και θα προσφέρεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Ο ίδιος κινητήρας θα προσφέρεται και σε έκδοση χωρίς ήπιο υβριδικό σύστημα με απόδοση 100 ίππων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης