Αυτό είναι το νέο Hyundai i20

Αυτό είναι το νέο Hyundai i20

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το νέο Hyundai i20 μας συστήνεται μέσα από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. 

2021-Hyundai-i20_34565
Το σαφώς πιο νεανικό και δυναμικό ύφος είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού του νέου μικρού χάτσμπακ της Hyundai που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στη Γενεύη βάζοντας έναν ακόμα δυνατό παίκτη στην κατηγορία. Το νέο μοντέλο έχει πιο επιθετικές γραμμές και περισσότερο τονισμένες λεπτομέρειες καθώς και μια ιδιαίτερη φωτεινή επιγραφή στο πίσω μέρος.

Το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο διαθέτει διχρωμία η οποία του χαρίζει ένα πιο ξεχωριστό στυλ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εικόνα από το εσωτερικό όμως εικάζεται πως θα ακολουθεί ένα αντίστοιχα φρέσκο στυλ ενώ θα είναι εξοπλισμένο με μπόλικη ψηφιακή τεχνολογία.

Η Hyundai δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου i20 όμως θεωρείται σίγουρο πως πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο τρικύλινδρος 1.0 T-GDI βενζινοκινητήρας ενώ πιθανότατα η γκάμα θα εμπλουτιστεί και με κάποια ηλεκτροποιημένη υβριδική έκδοση. Επίσης αρκετές αναφορές σχετικά με το i20 έως σήμερα κάνουν λόγο για δημιουργία (για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου) και μιας καθαρόαιμης έκδοσης Ν με απόδοση κοντά στους 200 ίππους η οποία θα βάλει τη Hyundai στο χώρο των μικρών καυτών χάτσμπακ εξαργυρώνοντας και την αίγλη του αγωνιστικού i20 που πρωταγωνιστεί στο WRC.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης