Επιβεβαιώνεται η διαδοχή των Toyota GT86 και Subaru BRZ

Επιβεβαιώνεται η διαδοχή των Toyota GT86 και Subaru BRZ

Επίσημη είναι πλέον η επιβεβαίωση της εξέλιξης των νέων Toyota GT86 και Subaru BRZ  καθώς οι δύο ιαπωνικές εταιρίας ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την από κοινού εξέλιξη της νέας γενιά του οδηγοκεντρικού κουπέ.

subaru-brz8765467
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα φημολογίας σχετικά με το μέλλον των διδύμων GT86 και BRZ οι Toyota και Subaru βάζουν μια ευχάριστη τελεία καθώς ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για την εξέλιξη της δεύτερης γενιάς του καθαρόαιμου οδηγοκεντρικού κουπέ.

Πρόκειται για την δεύτερη σχετική ανακοίνωση μετά από αυτή για την από κοινού εξέλιξη ενός τετρακίνητου ηλεκτρικού μοντέλου. Μάλιστα στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας η Toyota αύξησε το ποσοστό των μετοχών στη Subaru κατά 3,17% φθάνοντας πλέον σε συνολικό ποσοστό 20%. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο μακρυπρόθεσμο σχέδιο συνεργασίας που προσβλέπει στην ενίσχυση και την ανάπτυξη της δυναμικής των δύο εταιριών.

Προς το παρόν καμία από τις δύο εταιρίες δεν έχει δώσει περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τις προδιαγραφές του νέου μοντέλου πέραν της διαβεβαίωσης από μέρους της Toyota πως θα παραμείνει πισωκίνητο. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως η νέα γενιά του μοντέλου θα εξελιχθεί από λευκό χαρτί και δεν θα αποτελεί αναβάθμιση της παρούσας γενιάς. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό η εξέλιξη των νέων GT86 και BRZ να έχει φθάσει πολύ κοντά στην τελική έκδοση παραγωγής στα τέλη του 2020.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης