Το pick up της Hyundai θα έχει diesel 6κύλινδρο

Το pick up της Hyundai θα έχει diesel 6κύλινδρο

Η παραγωγή του πρώτου τετρακίνητου ημιφορτηγού της Hyundai επιβεβαιώθηκε για την αγορά των ΗΠΑ και όλα δείχνουν πως για την κίνησή του θα φροντίζει ένα 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά diesel μοτέρ.

Hyundai_SantaCruz_Boi_1

Το Hyundai Santa Cruz θα είναι το πρώτο pick up του είδους για την Κορεάτικη εταιρεία και σύμφωνα με τις προβλέψεις, μπορεί σε αυτό να δούμε το νέο εξακύλινδρο σε σειρά turbo diesel κινητήρα με χωρητικότητα 3,0 λίτρων. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόδοση 278 ίππων και 60,0 kgm ροπής. Σίγουρα  με τις επιδόσεις αυτές θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση για την αγορά των ΗΠΑ για την οποία προορίζεται.


Ο κινητήρας αυτός ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα, δίνοντας πολλαπλάσιες επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές των αυτοκινήτων της Hyundai. Όπως επιβεβαίωσε και ο Albert Biermann που είναι επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Τεχνολογίας της Hyundai, «οι δυνατότητες του μηχανικού συνόλου δεν εξαντλούνται σε μια και μόνη εφαρμογή. Οι προοπτικές του είναι πραγματικά για χρήση σε μια σειρά από επαγγελματικά αλλά και επιβατικά μοντέλα για αρκετά χρόνια στο μέλλον».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης