Σκέψεις εξηλεκτρισμού για το επόμενο Nissan Z

Σκέψεις εξηλεκτρισμού για το επόμενο Nissan Z

Τόσο το μοντέλο που θα διαδεχθεί το 370Ζ, όσο και αυτό που θα «αλλάξει» το θρυλικό GT-R, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσουν το δρόμο του ηλεκτρισμού, είτε ως αμιγώς ηλεκτρικά, είτε ως υβριδικά.

Nissan_Z_Hybrid_boi_1

Η Nissan για την επόμενη γενιά του μοντέλου “Z” αλλά και για την αντίστοιχη του GT-R, δεν έχει κάνει ανοιχτά λόγο αναφορικά με το πώς θα είναι. Οι φήμες θέλουν την εξέλιξη έτσι όπως παρουσιάζεται από άλλους κατασκευαστές sport μοντέλων, να παρουσιάζεται και στην περίπτωση των κορυφαίων μοντέλων της Ιαπωνικής εταιρείας. Αυτή σημαίνει πως το επόμενο 370Ζ, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό- όπως θα είναι οι επόμενες γενιές τόσο της Porsche Cayman και Boxster, όσο και του Audi TT.

Με δεδομένο και το ότι τα δύο Ιαπωνικά μοντέλα, έχουν αρκετά χρόνια στην αγορά, η Nissan θα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις σύντομα σχετικά με το μέλλον των δύο αυτών μοντέλων που έχουν το δικό τους κοινό, το οποίο αδημονεί για τις μελλοντικές εκδόσεις. Επισήμως η διάθεση της Nissan, έτσι όπως εκφράστηκε δια στόματος Ivan Espinosa  που είναι υπεύθυνος για τη σχεδίαση της γκάμας των μοντέλων της Nissan, είναι να κινηθεί πολύ προσεκτικά γύρω από τα sport μοντέλα της, μια και πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρη για το αν το συγκεκριμένο κοινό είναι έτοιμο να αποδεχτεί μια αμιγώς ηλεκτρική πρόταση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης