Η Go Caprisa παρουσιάζει την “Heritage Jeep Collection” - Μία Capsule Συλλογή για εκείνους που λατρεύουν την περιπέτεια

Η Go Caprisa παρουσιάζει την “Heritage Jeep Collection” - Μία Capsule Συλλογή για εκείνους που λατρεύουν την περιπέτεια

Heritage Jeep, η Go Carpisa συλλογή, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Αμερικάνικη μάρκα αυτοκινήτων Jeep, γιορτάζει το Go Carpisa αθλητικό και περιπετειώδες πνεύμα, αποτείνοντας φόρο τιμής στο κοινό DNA των δύο εμπορικών σημάτων, δηλαδή στην αγάπη για τα ταξίδια και στην λαχτάρα για εξερεύνηση.

01b
Μια συνεργασία που στόχο έχει να συγκεντρώσει την εμπειρία των δύο εμπορικών σημάτων ώστε να προσφέρουν ένα προϊόν με μοντέρνου και μοναδικού σχεδιασμού, με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και πρωτοφανή πρωτοτυπία.

Η συλλογή περιλαμβάνει τροχήλατες αποσκευές σε τρία μεγέθη S-M-L, ένα φανταστικό τροχήλατο sac voyage σε δύο τροχούς, μπανάνες μέσης, σακίδια και ταξιδιωτικές τσάντες, όλα κατασκευασμένα από υψηλής τεχνολογίας υλικό, διακοσμημένα με μοναδικές λεπτομέρειες.

02b
03β


Τα τρόλεϊ, κατασκευασμένα από ανθεκτικό ABS με πολυκαρβονική επιφάνεια και σατινέ φινίρισμα, είναι εξοπλισμένα με τηλεσκοπικό σύστημα μεταφοράς, με διπλούς και εξαιρετικά αθόρυβους τροχούς Jeep, τύπου "Hinomoto", που εγγυώνται αντοχή και ευελιξία για κάθε χρήση. Το λογότυπο Jeep κοσμεί την αισθητική του προϊόντος, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για ταξίδια όσο και για περιηγήσεις στην πόλη.

Τα μοντέλα της νέας αυτής συλλογής είναι ελαφριά και άνετα, κατάλληλα για όλες τις εποχές κι διατίθενται σε γήινες αποχρώσεις του χακί, του μαύρου και του πορτοκαλί.

Κλείσιμο
VA82690SC00
VA77700MC00
BT824402C00
BT824403C00
BT824404C00


"Για τη συνεργασία αυτή, επιλέξαμε το εμπορικό σήμα Jeep, μιας και τα δύο εμπορικά σήματα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Eκτός του ότι πρόκειται για δύο αναγνωρισμένες μάρκες παγκοσμίως, εκπροσωπούν την αυθεντική αίσθηση της περιπέτειας, προσφέροντας ισχυρό το στοιχείο της καινοτομίας στον τομέα της τεχνικής, χωρίς να εγκαταλείπουν τον αθλητισμό και τη μόδα", Gianluigi Cimmino, Διευθύνων Σύμβουλος της Pianoforte Group.

Η φωτογράφηση της καμπάνιας, πραγματοποιήθηκε στην έρημο του Mojave της Καλιφόρνια προβάλλοντας τόσο το μεγαλείο του ανεξερεύνητου τοπίου όσο και τη φύση των δύο εμπορικών σημάτων.

Τα σχέδια της συλλογής αποτελούν το τέλειο δώρο Χριστουγέννων αφού απευθύνονται και σε άνδρες και σε γυναίκες και θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Go Carpisa και στο www.Carpisa.com από τις 13 Δεκεμβρίου, 2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης