Το Land Rover Defender λασπώνεται στη νέα ταινία του James Bond

Το Land Rover Defender λασπώνεται στη νέα ταινία του James Bond

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε σκηνές δράσης της νέας ταινίας του διάσημου 007 θα έχει το νέο Land Rover Defender όμως μας δείχνουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα οι οποίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

defender_jamesbond456765_1
Η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του διάσημου πράκτορα 007, No Time to Die, στις οποίες φαίνεται σε δράση το ολοκαίνουργιο Defender.

Το Defender έχει βρεθεί και στο παρελθόν στην μεγάλη οθόνη σε ταινίες του James Bond όμως αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της νέας γενιάς του μοντέλου. Στις φωτογραφίες φαίνεται η έκδοση 110 σε μια μαύρη ματ απόχρωση να πρωταγωνιστεί σε κάποιες σκηνές έντονης δράσης σε λασπωμένο έδαφος. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται στην ταινία είναι φυσικά ειδικά μετασκευασμένα με τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και οδηγείται από επαγγελματίες οδηγούς. Ωστόσο πέρα από αυτά δεν υπάρχουν άλλου είδους μηχανολογικές αλλαγές σε σχέση με τα μοντέλα παραγωγής. Μάλιστα τα Defender της ταινίας είναι από τα πρώτα που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής της JLR στο νέο εργοστάσιο στη Nitra της Σλοβακίας.

Πάντως στην ανακοίνωση της Land Rover που συνοδεύει τις φωτογραφίες αναφέρεται πως το Defender δεν θα είναι το μόνο μοντέλο της εταιρίας στη νέα ταινία του 007. Την εμφάνισή τους σε αυτή θα κάνουν το Range Rover Sport SVR, ένα κλασικό Land Rover Series III καθώς και ένα Range Rover του 1970. Βέβαια από την ταινία δεν θα λείπει η Aston Martin η οποία έχει ήδη ανακοινώσει πως στο No Time to Die θα δούμε για πρώτη φορά σε δράση την Valhalla, το πρώτο hypercar της βρετανικής εταιρίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης