Ποτέ η ασφάλιση αυτοκινήτου δεν ήταν πιο απλή

protothema_hd_nov_insurancemarketgr

Ήξερες ότι στην ελληνική αγορά δραστηριοποιούνται περίπου 40 ασφαλιστικές εταιρείες;

Άλλες ελληνικές, άλλες πολυεθνικές. Κάποιες με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) και κάποιες άλλες με καθεστώς εγκατάστασης. Μερικές μόνο με άδεια στους γενικούς κλάδους Ασφάλισης, ενώ κάποιες άλλες με μεικτή άδεια λειτουργίας. Πολλές δουλεύοντας μόνο με Ασφαλιστές για να προωθούν τις υπηρεσίες τους ενώ κάποιες άλλες λειτουργώντας πολυκαναλικά. Δηλαδή τράπεζες, direct κανάλια, παραδοσιακά κανάλια, agencies, δεύτερης βαθμίδας διαμεσολάβηση.

Αλλά πραγματικά… σε ενδιαφέρουν όλα αυτά;

Μάλλον όχι! Αυτό που χρειάζεσαι για να βρεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένας καλός συνεργάτης που θα κάνει τη δουλειά για εσένα. Θα συγκεντρώσει τις προσφορές των εταιρειών, θα συγκρίνει τιμές και παροχές και τέλος θα σου δώσει τις καλύτερες επιλογές στο πιάτο. Χωρίς καθυστερήσεις και με εγγύηση παροχής υπηρεσιών. Όχι σε μια μέρα, ούτε σε μερικές ώρες αλλά πραγματικά σε μερικά λεπτά!

Αυτός ο συνεργάτης είναι το insurancemarket.gr. Η μεγαλύτερη online πλατφόρμα σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών με πάνω από 1.000.000 νέους χρήστες ετησίως!
Μέσα από την πλατφόρμα της, μπορείς να συγκρίνεις προϊόντα και τιμές σε 24 ασφαλιστικές εταιρίες ώστε να βρεις την ασφάλεια που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου και να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου κυριολεκτικά μέσα σε 5’. Επιπλέον, η εγγύηση χαμηλότερης τιμής, οι γρήγορες και διαφανείς διαδικασίες και η αντικειμενική σύγκριση της αγοράς έχουν ως αποτέλεσμα η 1 στις 3 online ασφαλίσεις να γίνονται μέσα από την πλατφόρμα της. Τέλος, βάσει των αξιολογήσεων που έχουν ως στόχο την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της εταιρείας, το 94% των πελατών της δηλώνει πολύ ικανοποιημένο από όλη την αγοραστική του εμπειρία ενώ το 91% αγοράζει ξανά και ξανά εξαιτίας της υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης.

Πρόσφατα το insurancemarket.gr πρωτοτύπησε για ακόμη μια φορά ως η μόνη πλατφόρμα στην οποία έχεις τη δυνατότητα να συγκρίνεις και τις μεγαλύτερες online direct ασφαλιστικές εταιρείες. Μετά την πρόσφατη συμφωνία της εταιρείας με την Hellas Direct, αυτή τη στιγμή, το insurancemarket είναι ο μοναδικός διαμεσολαβητής που έχει τις 2 μεγαλύτερες direct ασφαλιστικές εταιρείες στην πλατφόρμα του – anytime & Hellas Direct. Τώρα μπορείς να τις συγκρίνεις μαζί καθώς με άλλες 22 ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει την καλύτερη ασφάλεια για το όχημά σου!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης