Αυτό είναι το σαλόνι της Aston Martin DBX

Αυτό είναι το σαλόνι της Aston Martin DBX

Η Aston Martin DBX, το πρώτο SUV της βρετανικής εταιρίας, θα παρουσιαστεί στις 20 Νοεμβρίου και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του αποδεικνύουν το άκρως ποιοτικό πρόσημο που θα έχει.  

Aston-Martin-DBX-SUV345676543_1
Κατά τη διάρκεια εξέλιξης της DBX η Aston Martin έχει δώσει στη δημοσιότητα διάφορα teaser από το πρώτο SUV της που έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τον δυναμισμό του χαρακτήρα του. Πρόσφατα η εταιρία ανακοίνωσε πως η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει στο Πεκίνο στις 20 Νοεμβρίου δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη η άκρως πολυτελής διάθεση που αποτυπώνεται ακόμα και στις φωτογραφίες. Βασικό στοιχείο αποτελούν οι δερμάτινες επενδύσεις σε διχρωμία, οι οποίες καλύπτουν τις περισσότερες επιφάνειες του εσωτερικού. Το κεντρικό κάθετο τμήμα του ταμπλό έχει διαμόρφωση ρόμβου με μια μεγάλη οθόνη αφής ενώ στην παχιά κεντρική κονσόλα φιλοξενείται ένας μεγάλος αριθμός διακοπτών, μεταξύ των οποίων και αυτοί για τη λειτουργία της μετάδοσης.

Στη φωτογραφία βλέπουμε επίσης την μεγάλη πανοραμική οροφή και τις επενδύσεις Αλκαντάρα καθώς και τους αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες οι οποίοι εκτός από την κεντρική κονσόλα είναι τοποθετημένοι και στις μεσαίες κολώνες.  Σύμφωνα με την Aston Martin ξοδεύτηκαν περίπου έξι μήνες για την τέλεια διαμόρφωση της θέσης οδήγησης ενώ παράλληλα από την πρώτη στιγμή στόχος ήταν η επίτευξη κορυφαίου για την κατηγορία χώρου για τους πίσω επιβάτες.

Πάντως το SUV με τον 4λιτρο V8 κινητήρα των 550 ίππων είναι σαφές πως στοχεύει στα ανώτερα κλιμάκια των SUV υψηλών επιδόσεων. Χαρακτηριστικά σημειώνουμε πως σύμφωνα με τις εκτιμώμενες τιμές που ανακοίνωσε η Aston Martin για ορισμένες χώρες η DBX θα κοστίζει στη Γερμανία 193.500 ευρώ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης